Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 nic ) jen to smázni dobře hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 u vás možná,tady ne Musíš sundat to zimní pyžamo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 dobře hod jsem jméno sakra já skype nemám sem netušila že by ses chytnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 A Stando, když už jsi u toho, tak já už dávno empík nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Musíš sundat to zimní pyžamo jako ty moje bombardáky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 jestli ty bombarďáky zakrývaj celý tělo tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 dobře hotovo kujůůůůůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 A Stando, když už jsi u toho, tak já už dávno empík nejsem to já nemohu tušit :-) chceš něco jinýho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 jestli ty bombarďáky zakrývaj celý tělo tak jo no dovol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 kujůůůůůůů není zač stále čekám na skypa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 to já nemohu tušit :-) chceš něco jinýho?? ani ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 no dovol tak když bombarďáky přirovnáváš k zimnímu pyžamu, tak co si mám myslet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 není zač stále čekám na skypa ale já skype nemám sem netušila že se toho chytneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 (editace) Standa se chtěl dívat jak ležíš Editováno: 27. Červenec 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 ale já skype nemám sem netušila že se toho chytneš tak to je špatný :-) a já čekám a čekám a ono nic :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 ani ne smáznu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 hotovo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 tak to je špatný :-) a já čekám a čekám a ono nic :-)))) měla sem ale nikdo mi tam nepsal tak šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 hotovo :-) no krásný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 měla sem ale nikdo mi tam nepsal tak šel a já se tešil, až tě uvidím v ležící poloze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 no krásný já věděl, že se to bude líbit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Standa se chtěl dívat jak ležíš to já vim ty strupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 já věděl, že se to bude líbit :-) a mě nic nevymyslíš jo? asi se urazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 jak to semnou mluvíš? radši sundej ty babičkovský bombarďáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.