Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 a mě nic nevymyslíš jo? asi se urazim a chceš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 a chceš??? zkus to no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 jak to semnou mluvíš? radši sundej ty babičkovský bombarďáky co jak mluvim?normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 už je máš dole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 už je máš dole? zklidni hormony a fofrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 důvod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 zkus to no zkouším, ale co mě napadá tak tam snad ani nemohu dát :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 důvod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 poděl se Stando s nápadama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 ale nehraj si na drsňačku, když máš babičkovský bombarďáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 zkouším, ale co mě napadá tak tam snad ani nemohu dát :-)))) potěš koště teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 poděl se Stando s nápadama kecám, nic moc mě zrovna nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 ale nehraj si na drsňačku, když máš babičkovský bombarďáky ty víš prd co mám ,ty tinky dinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 potěš koště teda ani koště nepotěším :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 kecám, nic moc mě zrovna nenapadá najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 ty víš prd co mám ,ty tinky dinky tak se pochlub :-)))))))) třeba mě napadne nějaký pěkný popisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 ty víš prd co mám ,ty tinky dinky no tak co máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 tak šup, už jsme dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 najednou právě, že celou dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 ani koště nepotěším :-) ale nějaký koštátko by se určitě našlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Nic, co by měla? Chodí zásadně "na vostro", ty blumo...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 tak se pochlub :-)))))))) třeba mě napadne nějaký pěkný popisek ještě ty začínej od tebe sem čekala záchranu a ty si s ním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Nic, co by měla? Chodí zásadně "na vostro", ty blumo...! my se známe?že si seš tak jistej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Nic, co by měla? Chodí zásadně "na vostro", ty blumo...! no to si ale nějakej chytrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 ale nějaký koštátko by se určitě našlo to by šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.