Tom077 Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Raco můžeš mi tykat už dnes Stando .... jj takový zeťák by nebyl špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 ted mě jeětě napadlo že by TOM moh dát fotku manželky at vím na co se mám těšít :-).... Tomášííí halooo si tuuu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Raco můžeš mi tykat už dnes Stando .... jj takový zeťák by nebyl špatný tak nazdar,ted koukam že si z Ostravy tak to si borovičku na přípitek nedam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Jj u nás pijem od nevidím do nevidím Neriskuju a dal jsem si večer vincko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 no zejtra lékař a v sobotu ikea s vozejkem ... tak to na srazík moc nevypadá že ty jo ale já jsem sněd 4 papriky a 2 rajčata to jsi toho moc nesnědl, to by jsi dal :-)) srazík bude až večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 tak dame schuzku naslepo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Jj u nás pijem od nevidím do nevidím Neriskuju a dal jsem si večer vincko a to poslední dobou doslova :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 to jsi toho moc nesnědl, to by jsi dal :-)) srazík bude až večer to už budu doufam doma ikdyž??? oba dny tam jedem až odpoledne tak snad se to neprotáhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 ted mě jeětě napadlo že by TOM moh dát fotku manželky at vím na co se mám těšít :-).... Tomášííí halooo si tuuu ??? nevím, zda si jako nastávající zeťák můžeš takhle vyskakovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 nevím, zda si jako nastávající zeťák můžeš takhle vyskakovat :-) já mu nevyskakuju ná choť....jen mě zajímá co se sté malé vyvine :-)...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 já to chápu, ale nevím zda to pochopí i Tom :-))) ale já se kdyžtak za tebe přimluvím, ab yjí sem dal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 já to chápu, ale nevím zda to pochopí i Tom :-))) ale já se kdyžtak za tebe přimluvím, ab yjí sem dal :-) klidně nahou jestli ted nemá nic hezkýho na sebe :-) to určitě přežijem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 že ty jo ale já jsem sněd 4 papriky a 2 rajčata když to tak čtu, tak mi to připomíná, že mám asi i hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 klidně nahou jestli ted nemá nic hezkýho na sebe :-) to určitě přežijem a chceš i malou nebo jen manželku?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 (editace) když to tak čtu, tak mi to připomíná, že mám asi i hlad trošku...ale ted na sebe prásknu že měsíc držim dietu tak je to docela těžky odolávat,ale ještě držim a chceš i malou nebo jen manželku?? :-) stačí manželku Editováno: 13. Září 2012, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 to já taky trošku, ted jsem si řekl, že se budu mírnit s večeří, páč jsem měl skoro 90, tak chci zkusit dostat se zas na 85,ted je dobrý, že se můžeš plnit paprika a spol, tak to jde vydržet, ale co v zimě, až bude jen maso :-) kolik jsi si dal, že chceš schodit?? nebo hubneš na léto do plavek?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Tom se tady už asi neukáže, jak to tak sleduji, řekl bych, že se tě krapet zalekl :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 no ráco na co ty hned nemyslíš a hlavně že ráca tě poučoval at si slušnej a sám takový věci tu píše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Cunacinky to by vám šlo. když to tady tak čtu, tak se mi ani nechce zakládat rodina. co když se narodí holka, to bych si snad dal radši lomcovaka havirskeho tuzemacku než někoho z Vas doma v neděli u rizecku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 to je slabý..někdy se tu psali i horší věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 to já taky trošku, ted jsem si řekl, že se budu mírnit s večeří, páč jsem měl skoro 90, tak chci zkusit dostat se zas na 85,ted je dobrý, že se můžeš plnit paprika a spol, tak to jde vydržet, ale co v zimě, až bude jen maso :-) kolik jsi si dal, že chceš schodit?? nebo hubneš na léto do plavek?? :-) no abych slez z obezity do nadváhy :-) tzn. z 99 na 88kg :-) ted jsem na 94 a hlavně že ráca tě poučoval at si slušnej a sám takový věci tu píše tak já začnu s knihovnou a zase sem ten nejhorší to je slabý..někdy se tu psali i horší věci jj čerti je místní pamětnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Cunacinky to by vám šlo. když to tady tak čtu, tak se mi ani nechce zakládat rodina. co když se narodí holka, to bych si snad dal radši lomcovaka havirskeho tuzemacku než někoho z Vas doma v neděli u rizecku. ale mi škodovkáři jsme skoro jako jedna rodina :-) ještě bys byl rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 19 mrtvých......tak na zdraví.. :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Jo jinak s tou obezitou bojuju taky... pomáhá zrat jenom vyvary. Akorát já do to přestal kouřit, takže jsem zase na svém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 no tak cigára to je peklo....těch se jen tak nezbavim :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.