Vlasta Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Taky doufám,že bude pěkný počasí,dnes si pro motorku jedu k našim,kde je v g a budu jí mit doma do neděle u kámoše v g tak doufám,že se pořadně svezu,příští rok musím sehnat nějakou garáž tady u mě doma mám to k našim nějakejch 17km tak to mám komplikovanější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 No to já mam 14 km k našim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 počasí vydařený..jedete někdo na sraz nějaký?Vyškov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 Jo, vydařený - tady leje jako před potopou světa. Na srázek až za tejden - do Bolky. Doufám že si to "ten nahoře" pořádně rozmyslí a nepustí nám zase vodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 Na dnech nato kosa jak prase Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 A jak to tam vypadá? Měl jsem jet s kolegou z práce, jenže si zlomil hnátu a samotnýmu se mně jet 200km absolutně nevyplatí. Vloni tam prej bylo přes 200 000 člověků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 Lidi plno , tedka se sjizdeji same opice z vlady , grog nevedou a maj jen pifko . Tedka hledam stanek s klobaskama Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 to vydařený počasí sem samozřejmě myslela ironicky proto sem se ptala na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 (editace) Na západě hlásím už bez deště a docela se to vytahuje,teď po O pujdu trochu přemejšlet tak počítám druhá rozhodne jestli se svezu dnes bo zajtra. Jo a pro hladový k O byla směs dvou druhu mas a domácí hranole. Editováno: 22. Září 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 no já už dva dny koukam doma mlsně po krbovkach jestli už zatopit nebo vydržet :-)...ale moje paní domácí mě jak to tak vypadá umlatí argumentama takže dnes asi první romantika u ohně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 To ja su doma sám a dnes sem poprvé zatopil v krbovkách aby se probudily z letního spánku . Odpo valim k Plzni a někdy v noci z5 tak tak hodim polínko před odjezdem ať tu mam teplo po návratu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 tak já du taky nato ..... dřevo nanosený - kamínka vyčištění tak je taky prubnu at to prská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 Taky už běží topení,v bytovce je chladno hned. Nakonec se počasí vydařilo tak jsem stravil skoro tři hoďky za řidítkama a najel přes 130kilmetříku cestou necestou jak dokládáj fota,je to číza tak musí něco vydržet a v papírech má cestovní enduro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 23. Září 2012 Sdílet Vloženo 23. Září 2012 prdele já jel akorát v červnu na dovču na mašině a letos to snad už ani nevytáhnu.když je hezky,tak smrdim v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Září 2012 Sdílet Vloženo 23. Září 2012 To my dneska vyrazili jako rodinka letos potřetí "na lup" do lesa a přitáhli jsme zase košík pančáků a křemenáčů - něco je v bramboračce a zbytek už leží na deskách a suší se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Září 2012 Sdílet Vloženo 23. Září 2012 taky jsem byl v týdnu s mladým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 copak čerti?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 jen koukám jestli tu někdo je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 a koukám,neni...........tak to zas jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 ale občas je ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 tady?? nikdo teda jen my dva :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 hups, to je tu nakonec lidí :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 právě v čas, a nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 ale občas je ahoj že ty se tu vždy objevíš,když tu sem že ty mě sleduješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.