Září 25, 201212 r Zdravíčko....Kdo má radost z pátečního volna? Juchééé třeba já já ne páč nevim co budu dělat
Září 26, 201212 r Mám stejnou zkušenost, ale už 15,5 roku starou. A dodneška s tím nejsem na 100% vyrovnanej... Takže Ti nebudu lhát, že to přejde. Nepřejde, jen si na to trochu zvykneš. Máš tudíž mou plnou soustrast.
Září 26, 201212 r cerrtinka síce sa nepoznáme,ale prijmi odo mňa úprimnú sústrasť Upraveno Září 26, 201212 r od libero1071
Září 26, 201212 r dovolím si nalít panáka..na památku mého táty který mi včera umřel :( Žanet, tak toto je hodně smutná zpráva, upřímnou soustrast
Září 27, 201212 r děkuji..... omlouvám se jestli jsem tu zkazila náladu..užijte si prodloužený víkend
Září 27, 201212 r C´est la vie, víme, malá Ďáblinko? Kmotra Zubatá je jediná spravedlivá na světě = na nikoho nezapomene...
Říjen 1, 201212 r Nazdaj tak po tejdnu dovči zase v rachotě,skoro celou dovču jsem prochrchlal a nakonec od čtvrtka,antibiotika něco na levý prudušce,celej víkend pěkně a já nemoh ani na motorku kuva,nicméně jednu radost jsme si se staříkem udělaly další povoz doma,tentokrát veteránek pro radost,už je komplet rozebranej a stařík je furt v garáži máma říká,že aspoň ví kde ho najde. ČZ175/470 Sport.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.