jozzi Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Bry rano :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Bré ráno všem, dneska cesty v Ostravě stojí fakt za to, všude kolony a hromadné havárky, zážitek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 A jel jsi po mistecke ? Tam to je marrras ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Jel jsem po dálnici z Frýdku, chtěl jsem sjet na Rudnou o Hornbachu, ale tam to policajti nepouštěli vůbec, tak jsem jel pořád dále do centra na ten nový velký kruháč směr centrum a pak na Muglinovské na mostě bylo dalších cca 5aut různě poházených po cestě :-) Normálně mi to do práce trvá cca 40minut, dneska jsem jel hodinu a půl :-) Sjezd z toho kruháče na centrum byl taky docela krutě namrzlý, tam se otočil kamion o 180° a zůstal viset :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 No ja dneska rekord , ostrava - tesin pres frydek 3h cca 30 bouracek po ceste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Takový rekord ti klidně přenechám :-D Doufám, že dneska nebudu muset nikam jet služebně, služebáky mají ještě pořád letní gumy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Ja mam uz zimni ale nervy v prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Na svojem mám taky zimní, ale na tom náledí ti ani ty zimní nepomůžou, párkrát jsem měl sevřené půlky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Já vykouknu z okna ven a vidím krásné letní počasí... Jen mi ten dojem kazí lidi v zimních bundách :kol-28: :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 U nas bilo , vsude bilo , jak by to bylo krasne bez cernych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Joo taky kazí dojem :kol-28: :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Predelat to na cervenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Nový červánky? Vyvést řadu komančérů na kopec a rozstřílet je na mraky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Lip bych to nenapsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 modrá ovce promluvila ... to mi komunisti to myslíme upřímně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Jaka ovce ? kdyz uz tak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 tak si vyber, bud si ovce nebo komouš ... nebo ultra pravice(to jsme vlastně všichni,ale jen soukromě). Já se hrdě hlásim v Peakče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Ja k polske mensine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Já jsem anarchista - mne každá vláda sere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 V elektrice, Velkej Kluku - jinde nebude. Říká se tomu ŠTUDENT alias STUDEŇÁK = nedokonalej kontakt v silovým přívodu elektriky. Vem to od baterky, hezky od jejího plusovýho vývodu přes ty páskový pojistky na jejím deklu, po kabelech k alťasu a k servu a to samý ke kostře - od baterky, od altíku i od serva. Všecky svorky a šroubový spoje oddělat, očistit povrchy kabelových ok i svorek oškrábáním nebo jemným smirkem, namáznout vazelínou proti další oxidaci, založit novou pérovou nebo vějířovou podložku pod matičku a znovu dobře dotáhnout... mistře fora děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Standisi, kdybys HLEDAL, tak přesně to samý, možná jen trošku jinýma slovama jsem tady na fóru napsal už minimálně 5x. Je to pořád to samý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Moc si na velkýho kluka nevyskakuj :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 Ondro neboj, my se nepoperem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 Ekkare, věřím tomu, že už jsi to tu několikrát psal, ale poslední dobou sem zaskakuji jen po očku a po dlouhé době a nemám moc času hledat, proto jsem věděl, že tady mi někdo odpoví daleko rychleji, než bych něco podobnýho našel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.