chiquillo Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Brýýý večír konečně doma, takže vykoupat a spát:) ráno zas do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 No tohle má už docela dlouho ty si všímavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 No je třeba mít přehled :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Dobre ranko vespoleq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Dobjéééj Kurde taky u Vás chčije? Já měl na dnešek plány a ono asi hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 u nás včera sněžilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Vzpomínání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 A zrovna si dávám k snídani tuhle porci tak se s Vámi podělím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Kurde u mas nic , nesnezi , neprsi , akorat nejede televize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Ouuu to zabolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 A tak neni to katastrofa, pise ze neni signal tak si zas asi kluci hrajou stahnul jsem si postradatelnych ll tak je muzu konecne skouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 (editace) Ondrero moc pěkná písnička. Lordici jsou super ale na kabáty nemaj Jinak všechny zdravím, mě vše funguje naštěstí! A pro čertinku .. moc hezká octa to byla teda. Editováno: 2. Únor 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 mě v posledni době nak nestihaj repraky v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Kabát....... Moje srdeční záležitost Takže doufám že v květnu se potkáme na koncertu v Praglu Já už mám lupeny od vánoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 (editace) No já si donesu flashku z auta a musím jí tam nahrát novinky jak vidím. Dnes budu topit reprákama ne topením Prágl je moc daleko A kdybych tam dojel autem tak bych byl ve stresu že mě ho někdo ukrade nebo vykrade či potříská. Někdy mají mít koncert v ově .. a nebo pojedu zase do olomouce ještě uvidím. Naposledy jsem na Banditi byl v olomouci na koncertu a byl to zážítek na celý život Editováno: 2. Únor 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Tak to mě repráky stihnou všehno,ale od 2/3 hlasitosti už nestíhá hlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Kabát....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 no ja si sehnal komponenty z audi bosse takže by to tedka mělo hrat jak zamlada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 No mě od 20 vibrují zrcátka, od 30 vibruje hlava a od 40 nestíhají repraky seriové basovky a občas ty co mám v zadu Ale to už jsem vlastně pojízdná diskotéka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Já na kabátky pojedu nejspíš do olomouce opět je to sice dál ale udělám si výlet. Pragl je vyprodaný, Ostrava má na hovno stage a ten olomouc je osvědčený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Kabát....... Moje srdeční záležitost Takže doufám že v květnu se potkáme na koncertu v Praglu Já už mám lupeny od vánoc. Všude samá kráva, samej vůl.... A nechte ho žít a umřít, von to tak vážně nemyslel...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 (editace) No je vidět že všichni znají Kabáty Editováno: 2. Únor 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 kabáti........ znám, ale vůbec nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Poslouchal jsem stare Kabaty, ale ted ty nove mi proste nevoni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.