Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ahoj Tomku , kolikpak jsi jih uz dneska snedl ? Ja 6 hystam se na 7mou

Mnam :kol-16: delat takove chute. Ale rizek je rizek :kol-27:

Jozzi: už ses přežral??? :D

Tak už zase začal padat ten bílej sajrajt. :D

Ale kdeeeze , ja jsem koblizkovej typ ;) ... u nas to svinstco padalo cele dopoledne :D

Ahoj Jozzi > uz jim pupeny . Mam 4 kusy :)

Jozzi > Dzwonią do Ciebie z orange i chcą Ciebie przyciągnąć do siebie ? Bo ja mam t-mobile tak jak wiesz i do mnie dzwonią z orange i chcą mi wcisnąć jakiś abonament za 29 zł a ja nie chce bo w t-mobile mam nawet rozmowy zagraniczne za 30 gr/minuta a w orange minuta zagranicznej rozmowy to 1,50 zł . To jest 5x drożej . A poza tym jak nie mocno zdenerwują to im powiem że mam sim z czeskiego t-mobile gdzie jest i tak taniej jak u was (orange)

Orange = vodafone

U nas niema Orange a Vodafone porownaj z plusem :D ja osobiscie uzywam czeski Vodafon i bardzo ki pasuja ich oferty a w polsce bezkonkurencyjna Ere :D eee T-mobile :D

No właśnie. Bo ja u vas kupiłem t-mobile i mi w polsce czyta Plusa. Bo t-mobile jest tylko dawną erą . A było pogłoski że reszte operatorów też mieli wykupić vodafone i O2

a jéjej polština??? :kol-32:

ja už se přepinam zpatky :D ... Tome , ono taky Plus bude O2 , maji už vic jak 90% vlivu v firme ;)

Ted' v polsku pro mne je nejlepsi tak tak (Vas twist , ktereho mam). V polsku uz nic neni polske , vsechno je zahranicni a tez zeme

a jéjej polština??? :kol-32:

Jak budu mit volnou chvilku to Ti to preloze na cestinu a posile jako SZ :kol-47:

Upraveno od TOMUS

Tuz synci co tu to robite, rozmovote o gupotach :D

S-talker > Ano :D:D:D

Tak ja už jsem radši jak použiva polštinu než google translator :D ten je teprv hardcore :D

Marku , ozval se mi dneska Tom ;)

Co potrebuje? :) Klidne SZ :)

U mne je sladko bo jedl pupenu ;) Neco mi spatne

Jak u Vas je :) ?

Translate google a polsky nebo cesky to spatny napad :) ale jak chces se naucit to musis go trosku pouzivat ;)

No nevim odkud jsi vzal tu pupenu :D , pupen je sice zpravně ,ale v trošku jinem pojmu :D Paczek znamena budto pupen ( ale to jest paczek kwiatu naprzyklad na drzewie) a nebo je to koblih , kobliha, kobližek a to je pravě to co mam dneska v sobe v počtu 15 kusu :D

Ja jsem nevedel ze pupen to neni . Omlouvam se. Ja to mam v slovniku . Ja po 4 kusu jsem kaput - moc mi sladko . One byly s velmi sladkou ledovou polevou

Józek szybko się skapnąłeś że ja złego określenia używam na pączki. Prawie cała sprawa jest już załatwiona a Ty sie dopiero teraz skapłeś . Brawo :D:D:D

Upraveno od TOMUS

Tááák konečě trochu klíídek :) dneska probíhala výměna převodovky na bowlingu a docela porod :D :D když jí dělaj větší než původní a musí se rozebírat, otáčet a převrtávat uchycení aby se tam vešla :/ ale funguje to a to je hlavní :p

Tesim se ze funguje

Upraveno od TOMUS

Preju Vam Dobrou noc :kol-28:

No nekup to za ty prachy :D :D :D

A jako bonus bude vevnitř ještě mrtvola kterou Hasiči nevytříhali....

Ale to někdo koupí,převaří VINka a zlegalizuje si nějákou čorku a vyjde ho to do 100 000kč takže pohoda

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.