Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 U nás byly největší povodně co já pamatuju, v srpnu ´98 - to bylo město odříznutý ze dvou stran, byli dva lidičkové přímo utopený, škody desítky miliónů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 ten pohľad z okna na tu valiacu vodu je až desivý,,akoby sa tá voda valila priamo pod oknom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Noo u nás to bylo nedávno.... Na druhou stranu to zlé bylo pro něco dobré. Ze zahrady zmizel bordel a staré kůlny. Barák dostal nové vybavení. A já díky tomu zrenovoval motorku a postavil audio do auta. Dostal Babettu a získal garáž... Jen tedy úmorná práce kolem všeho samozřejmě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 pfúúú..tak to už sú total extrémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 No u nas v 97' zadna sranda nebyla , nastesti bydlim na kopci ale metr bahna ve sklepe to bylo i na mne tehdy moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Dnes jsem na přání kluka musel udělat sladkou rýži. Prý na ni má strašnou chuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Kruci , to ja uz dloooouho nejdl , kloubouk dolu sefkuhari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 to ja mel kruti stehno a snedl jsem ho cely...to melo snad 2 kila masa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Brý večíír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 dobrý den!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 to počasí mi ser......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Páni u mě je to zase naopak..... Mě těší jak to mizí před očima. Chřipajzna už pomalu ustupuje a je čas zase vytáhnout bajk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 mě ser... jen to jak se stídá sníh, bláto, mráz a prd z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 tady je dneska ale narváno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Praská to tu ve švech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 jj je to vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 To musí mít hospodskej radost když tu má jen 2 štamgasty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 zachvíli nás vyhodí a zavře lokál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 oni taky neví co by...když se to tu rozhejbe tak jim vadí co tu píšem a když je mrtvo a drží se huba tak je to taky špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 jsem zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Ahoj, už se to pomalu plní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 tak ve dvou hospodu neuživime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 To asi ne hlavně aby nám ji nemuseli zavřít :D ale to nehrozí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Zdar, jsem tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.