jozzi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Presne , nikdo ti nebrani ale ja byl dneska pres vodecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 já pila v tomhle týdnu už 2x ':D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Já to raději nepočítám. Příští týden si jedu pro 5 litrů hruškovice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 já pila v tomhle týdnu už 2x ':D :D tak si dáš znova no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 tak si dáš znova no nechci,fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 jen nedělej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Hrusticku bych si dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Něco schovám a až přijedeš na grilování tak si dáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Oooo , budu pocten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 A k tomu chléb a sůl. Maso bude na grilu a alkohol v lednici a mrazáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Perfekrni kobinace akorat ze to nebude ten perfektni zimni bar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Ty než přijedeš tak už opravdu nebude. Ale můžu vytáhnout záložní lednici a zapojit ji na terase venku. Tak jsem to řešil při oslavě narozenin, kdy nás v bytě 2+1 bylo i s dětmi 9. Ještě že máme 2 terasy a zahradu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Takze jsi zavedl i stanovy tabor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Ne, všichni jsme se vešli domů. 6 dospělých a 3 děti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Husty , pri tom poctu lidi bych rekl ze nekdo spal i v sporaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 (editace) Dobrýý večer, návrat z Babovřesek docela mě překvapilo kolik tam bylo důchodců :D Hlavně dobrá zpráva, dneska jsem při tom neusnul :D Editováno: 1. Březen 2013, autor: chiquillo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Tam máš rezervaci ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Babovřesky mě tedy zklamali. Jen pár dobrých vtipů a jinak nuda. Troška by se na to měl už . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 No asi tak...na kaměnak bych se mohl koukat třeba víckrát, ale tohle mi stačí jednou Jak píšeš člověk se zasměje pár vtipům a potom a potom nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Jo jo. I kameňák byl jen série zfilmovaných vtipů. Podle mě je nejlepší od Trošky série Slunce, seno ... To je prostě Ale z českých filmů mě zklamalo spoustu jakoby pokračování kdysi TOP komedií. Sněženky a ... , S tebou mě ... a jiné. Mám pocit, že spousta režisérů už neumí natočit takový ten normální humor. Asi jsem starej nebo momentálně zaostalej, že to nechápu. To stejné s dnešníma pohádkama. Samej pikaču, nakašu, víla swing a podobné zvratky. Kde jsou naše oblíbené jako Krteček, Štaflík a Špagetka, Rákosníček a jim podobní. Kluk se mi občas diví, že si častěji místo televize pustím nějakou oblíbenou muziku nebo si stáhnu nějaký "pro něj" retro film. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Nebooj nejsi starej Mě je 26 v neděli a ani nevíš jak já rád třeba Anděla na horách To hraje prostě bezvadně Big morous A pro většinu mejch vrstevníků jsem za pamětníka Máničko, já za nic nemůžu, to všechno Gustav zpískal ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Dobre ranko ... Ondro tak podle veku tu budem pametniky asi vsihni ... jeee ja slunce seno zboznuju ... ale radeji mam dovolenou s andelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Ach máme tolik společného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Chlapi a ja jsem totalni pametnik...tyhle filmy mam rad, ale co takhle Duchacek to zaridi, U pokladny stal, Prednosta staniceeeee Pro pritelkyni jsem pametnik...ona tenhle humor nechape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Prednostu uz jsem dlouho nevidel , na to se musim kouknout ... kluci to bude Těma rokama narozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.