chiquillo Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Komplet cukrovinky pohromadě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 vy než se rozhoupete..sem si pomohla sama no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 tak to je nejlepší ne? jinak ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 ani ne hele jinak čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Bry ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Ahoj lidi, tak jsem projednával kola s bratrancem a on mě říkal že ty gepardy jsou čínské šmejdy a že se už stalo že se kolo zlomilo ve větší díře a že by měly mít alespoň nějaké číslo zezadu .. ale tak jsem uvažoval nad RSW .. myslíte že to je taky čínský šmejd? Jaké alu máte vy? V těch 14 jich je tak málo člověk chce vypadat hezky a obchody ho jen omezujou. Já teda mám hlíny "patnáctky" - ale zrovna RSW a nemůžu si stěžovat, mám dokonce pocit že to vůbec není výroba Asie, ale něco evropskýho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Dobré ráno, pěkná kosa je, -11°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Tady minus 3 a sneziiiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Jo u vás hlásí ze má napadnout až 10cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Ty dokazes potesit hnedka z rana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Já ne, to Čimčařík ve snídaní s nohou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Uz ho nemam rad , a to ani nevim kdo to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Tenhle bourák Tenkrát v tele tele ho přejmenovali na Píchal Čimčařík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Jooo tak toho znam . Se doma sazime v ktere vterine strci ruku do kapsy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Jojo vypadá to jako by si ho tam honil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Tak hraje kulecnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 :D Tak jo no, já teda v robotě, to zase bude šichta No dneska je venku hezky tak je mám na párku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Mizim do práááce ) slunko svítí a sních opadává :D tak snad konečně konec!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Na slezsku uz ani nevim jestli prsi nebo snezi ale nabeton mrzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Tady do teď velmi krásné, ale už začíná trochu padat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Kouknu na okno....vidím slunce....drink....bikiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 To se někdo má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 brý odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Ondro Ty už nehlastej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.