Trautenberk Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Tady už to taky leze nad nulu a stava se z toho fajnova brecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 U nas ta brecka zacina teprv padat , mam dojem ze pocasi zacina jit ruku v ruce z premierem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Brý ránko ve spolek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 jozzi: Vypadá to tak :D Pan. Kbelík: Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Kybliku zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Nazdárek!!! sotva jsem vstal s postele, tak hned běhám po kuchyni a vařím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Tak ja dneska pracuju , ale jen do dvou sef prekvapil , nezapomnel , dotahnul havanu a jeamsona takze odpoledne mam zaplanovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 teď vařím vývar pěkně poctivě a táhnutím P.S.: pěnu sbírám taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Tak pifko si dam za priste ta lahvinka je uz plnoleta tak je ji treba odpanit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Jdu si osmažit sejra a udělat americké brambory.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Nu z vývaru bude poctivá bramboračka!!! ted jdu lopat cibuli na základ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 P.S.: Na základ pro další chod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Z vás by jeden dostal hlad fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 nápověda: kolik masa tolik cibule a je to červená om. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Volam pro pizzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Guláš Jinak já mám v práci personálku dneska šunkofleky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 LiborTDI: boduješ Gulášek z divočáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Kančí guláš, panejo, to dělal vždycky můj děda, byl myslivec, to bylo vždycky něco tak užasnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Ticho , nebo tu putiku zavrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Tak co, v každý dobrý hospodě se vaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Tak Bramborová polévka hotová, kančí gulášek taky, už jen aby to do zejtra odleželo a bude to good! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Očekávám poštou pochutnávku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 raději přijed to bude lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Guláš Jinak já mám v práci personálku dneska šunkofleky tak to si nemálo zabil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Tak co mám dělat, možnosti dneska byli šunkofleky a nebo nějakej salát A nejsem žádnej králík abych jedl blbý saláty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.