jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 My jsme slusni skyt , my nezlobime a strudl radi snime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 to by šlo každýmu půlku a mě zbyde ještě 1 šiška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 No vidíš ještě vyděláš...Budeš mít víc než my :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 až přijde přítulkyně z práce tak mi toho moc nezůstane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Tak to driv zabal a odesli , aaaa bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 zdarec..dneska bramborák plněný uzeným ... konečně je venku hezky,že by konečně jaro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Tady na Domažlicku se to počasí začíná kazit , ještě že za chvíli jedu do práce, tak mi to aspon nebude štvát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 U nás uzůůro a 9 stupnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Tak tady je pěkně hnusně :/ Sluníčko zmizelo hned ráno, sice 11°C ale fouká :/ Jinak ahoj žanet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Slezsko 12' a sluniiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Panejo na východě zase přišlo jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Ale to vyjmecne , a presdstav si ze ani smog tu neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Máte stávku v továrnách nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 To ne , ale zacalo zlehounka foukat asi nekdo bastil fazolacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Tak to by měl častěji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 (editace) A tak ten puch syrovatky taky neni nijak prijemny Editováno: 20. Březen 2013, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 To mi povídej, jsem tam jezdil za přítelkou ještě když bydlela v Halířově, a když jsem se vrátil sem, to bylo uplně o něčem jiným ten vzduch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Tak tady mas tu vyhodu ze ho vidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Já ho radši dýchám než na něj koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 To mi připomíná jednu scénu z intru - maturantský ročník, pokoj pro 4 "mladé muže", uvnitř 2 hodiny po večerce asi 10-15členná společnost, holdující alkoholu, tabáku a kartám za doprovodu příslušně hlasité reprodukce hudby, rozlítly se dveře, v nich stanul noční službu konající vychoš a ve snaze zviditelnit svou autoritu zařval "Kurva tady je vzduch že by se dal krájet!!!" Odpovědí mu bylo "Tak si kus ukroj a vypadni!".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Jojo, takových vzpomínek na intr mám taky celej pytlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 ale kluci , pak je na co vspominat , a k do nebyl na vojne tak hodne ztratil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Vojna mě minula Ale za to z baráku koukám na kasárna teda teď už bývalá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.