Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Jenže na vojně se "smog" odehrával spíš ve formě "povečeřového spánku" ve společné ložnici pro 18-22 vojclů, tzv. "humusce" - a speciálně když byla k večeři nějaká výživná krmě, například atomkaše a pod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Jooo , myslim ze to v jiste dobe bylo horsi nez plynova komora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Panejo, tak to jsem rád že tohle mi ušlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Vojna byla krásná, ale příliš krátká - nejhorší byly stejně ty první dva roky... Když vidím dnešní dvacetiletý, mám pocit že by jim vůbec neuškodil takovej půlrok povinnýho výcviku ne třeba zrovna pořadovky a podobnejch buzerací, ale hlavně v převzetí zodpovědnosti sám za sebe a v případě nouze i za další lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 To máš pravdu, hodně těch mladých lidí se chová hodně ošklivě, a myslí si, že jsou nejlepší na světě, něco takovýho by jim prospělo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Ja se musim proznat ze jsem asi presnej opak toho co se delo v dobe povinne vojenske sluzby , hold jsem se narodil pozdeji , takze v cr me to minulo , ale proste na vojnu jsem htel ... pomohlo mi moje dvojobcanstvi takze rok jsem stravil v polsku v Zagani , u tankistu ... tam pojem vojenska hrachovka meni svuj vyznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Tak tady je pěkně hnusně :/ Sluníčko zmizelo hned ráno, sice 11°C ale fouká :/ Jinak ahoj žanet čauky Líbo no sem to zakřikla,už u nás pěkně prší ale aspon sleze ten bílej hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Ja se musim proznat ze jsem asi presnej opak toho co se delo v dobe povinne vojenske sluzby , hold jsem se narodil pozdeji , takze v cr me to minulo , ale proste na vojnu jsem htel ... pomohlo mi moje dvojobcanstvi takze rok jsem stravil v polsku v Zagani , u tankistu ... tam pojem vojenska hrachovka meni svuj vyznam To musí bejt DĚS, jet v T-72 po obědě složeným z česnečky a z atomkaše s párkem/osmaženým salámem a s chlebem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 A predstav si ze vetrat nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Počkej počkej, Jožko, tohle ti nezbaštím - tanky jsou větraný už jen kvůli tomu, že se zevnitř může nasávat vzduch do motoru při hlubokým brodění a dál se musí odsávat zplodiny při střelbě, jinak by se uvnitř ta trojice (dřív čtveřice) sardinek nazývanejch tankisti po pár desítkách vteřin udusila kysličníkem uhelnatým... to že nejde si jen tak mimo prvomájovou přehlídku votevřít "dekl" sice může bejt pravda, ale to o nemožnosti větrání přeháníš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 to svoji cestou , v leopardu je i klimoška , ale navečer na "poligonu" jsme meli fazalacku , rano jsme nafasovali kefiry a měli jit pucovat ,ale co se nestalo ukazalo se že ma přijet velitel PSZ a chtel je videt v akci ... Chlape větrani nevětrani , byl to děs jak to hopska a my prdeli jak mimina po sunaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 A platí pro Leoparda to samý co pro ruský "téčka" - že se do nich maník větší jak 175cm dá jako člen posádky nacpat jedině po zásahu motorovou pilou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 aaale , tam je mista habadej , teda pokud jsi někdy hral tetris a mas ohebne i klouby a kosti vsude jsem se naskladal ,ale v te době největši komfort byl na korbě jelcze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 čauky Líbo no sem to zakřikla,už u nás pěkně prší ale aspon sleze ten bílej hnus Téda takhle mi dlouho nikdo neřekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 No nic, dneska to tady balím, zkouknu Gympl a půjdu na kutě, ráno vezu ženu na vlak na půl 5 ráno to tady budu zase mezi prvníma Tak pěknej večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Téda takhle mi dlouho nikdo neřekl já vím proto sem ti tak řekla at máš radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Dobré ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Zdar skyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Zase? :D Jinak tady zase padá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Tady chčije a je 5 nad nulou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Tohle počasí je fakt apríl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Ja vas prekvapim , u nas je smog , takze nevidim ani barak naproti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Brý ránko ve spolek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 aktuálně z Domažlicka: poletuje tu ten bílej sajrajt a je zima :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Ta u nas kdyby neco poletovalo tak to i tak nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.