Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Tak ty máš volný víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 velmi širokej pojem ,ale budu na firmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 No ale určitě tam budeš dobrovolně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Libore nesnášim tě !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Chceš pořadový lístek? Víš kolik vás je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 pro mě ale V.I.P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 A za co vůbec? VIP si musíš hodně zasloužít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Ja si na Libora zvykl a už se těšim jak prase až se ukaže u nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 že s ze mě utahuješ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Ja si na Libora zvykl a už se těšim jak prase až se ukaže u nas se těš já ho mám pomalu za rohem tak ho musim taky ukecat už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Tož taky se těším na moravu jak malej, a když jsem ženě řekl, že půjdem na topinku tak se smála a řekla že chlapi snad chodí na pivo neznalkyně, nechápe že když si dáme tak půjdeme domů pěšky :D No do Nejdku bych se mohl někdy stavit, ale až tam indiáni postaví aspoň silnici :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Tak mi to už slibil a uplatil jsem ho topinkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Libore tak já to do Varů daleko nemám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Tak dneska jsem dostal i rozpis na duben, a volno tam je potvrzené od 3.4 do 7.4, takže my jedem 3.4 hned ráno, musím se stavit ještě po rodinných návštěvách (chce se mi no ) a pak v neděli pojedem domů nějak ráno, chci stihnout sraz v Prahé u Mekáče jako každou první neděli v měsíci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 A kdy tam jede nějaká drožka? Mám v Ostrově babičku, a dokonce jsem se tam narodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 já se tam taky narodila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Já dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Tak i u nas je sraz prvni nedeli v měsici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Tak to se asi budu muset naklonovat všechno očividně nestihnu Ale pak se musíme na nějaký den a hlavně kde se sejdeme, moc to tam neznám, tak ne moc komplikovaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Já dřív ?? ty si starší než já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Já nevim? možná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 běž už s timhle někam ty jo ty mi NIKDY přímo neodpovíš :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Letos mi bude SKORO čtvrtstoletí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 miluju to tvý "skoro" a "možná" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 A ještě "snad" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.