s-talker Vloženo 29. Květen 2013 Vloženo 29. Květen 2013 No tuz to nie mozlive, v Polsce a Svijany? Ja wiem gdzie zrobimy drugie zlot A poniechaly nazvy piwa oryginalne...palec gore Heh Citovat
wirer Vloženo 29. Květen 2013 Vloženo 29. Květen 2013 taaak, Fast & Furrious 6 celkom sradna a v pohode film už len zohnať pre osadenstvo soundtrack Citovat
Trautenberk Vloženo 30. Květen 2013 Vloženo 30. Květen 2013 Soundtracky už jsou, ale kolikrát je v nich jen pár písniček co byli opravdu ve filmu Jinak mě se film líbil, až na asi tři přehnaný scény (letadlo s ranvejí dlouhou přes půl Španělska, to jak Dome skočil na tom mostě a chytnul jí ) ale jinak to bylo super, a další díl? Sice 7 ale ty herci, Jason Statham, Vin Diesel, Dwayne Johnson? To je prostě pecka Jinak dobré pracovní ráno Počasí hnus, leje a leje a do toho asi jen 4°C Citovat
jozzi Vloženo 30. Květen 2013 Vloženo 30. Květen 2013 fuj kušuj , pracovni rano , u nas chčije jedna basen , za chvilu se balim a mizim , kdo ma v tom dešti sedět Citovat
wirer Vloženo 30. Květen 2013 Vloženo 30. Květen 2013 no ráno nebolo nič moc podarilo sa mi zaspať...alebo štrajkoval budík...ale už zarezávam v robote. našťastie zajtra a celý víkend voľno Citovat
Trautenberk Vloženo 30. Květen 2013 Vloženo 30. Květen 2013 Tez zitra volno, a hura na skodahome :-) Citovat
wirer Vloženo 30. Květen 2013 Vloženo 30. Květen 2013 ja hurá maximálne na políciu a možno do Svidníka montovať PP ak ho zoženiem... Citovat
jozzi Vloženo 30. Květen 2013 Vloženo 30. Květen 2013 No tuz to nie mozlive, v Polsce a Svijany? Ja wiem gdzie zrobimy drugie zlot A poniechaly nazvy piwa oryginalne...palec gore Heh To se da zařidit , jen bych musel najit nějake parkoviště v okoli jelikož tam se prostě parkovat neda ...jinak topinku maji přimo diabelskou a tvarglre jak od maminky jinak kluci z MS kraje byl by nekdo kdo by chtel ladak ? je možnost dostat slevu tady : http://new.ulter.com.pl/ kdyžtak SZ Citovat
wirer Vloženo 30. Květen 2013 Vloženo 30. Květen 2013 Co na policii? opraviť údaje v technikčáku, nejak som si nevšimol, že vlastník má byť spoločnosť, cez ktorú mám auto na úver... a zas tam asi stvrdnem celý deň Citovat
wirer Vloženo 30. Květen 2013 Vloženo 30. Květen 2013 nj. a ešte dúfam, že opäť si vypýtajú poplatok ako novú registráciu vozidla - resp. prepis... Citovat
wirer Vloženo 30. Květen 2013 Vloženo 30. Květen 2013 dnesny ulovok...ta nova Octavia 3 je nadherna teda aspon dufam,ze je to ona...a v modrej vyzera super...skoda ze som nemal zrkadlovku. Ale nechcel som sa mu obsmietat okolo auta... -- z mobilu Citovat
wirer Vloženo 30. Květen 2013 Vloženo 30. Květen 2013 joj, nedávno som bol vonku a stále tam stojí. ale to už by som nebol taky nemápadný pri fotení ako predtým...nádhera Citovat
Ondrero Vloženo 1. Červen 2013 Vloženo 1. Červen 2013 Tak a koukejte dneska dorazit na Skodahoum. Uz tu jsem s bandou od vcerejska a parada. Citovat
wirer Vloženo 1. Červen 2013 Vloženo 1. Červen 2013 aj mňa. ale aspoň nemusím kosiť a môžem sa zlostiť nad budíkmi s PP Citovat
Trautenberk Vloženo 2. Červen 2013 Vloženo 2. Červen 2013 Dobrej konečně doma ze srazu, bylo to super, jen to počasí hrůza hrůz :-D Citovat
Ondrero Vloženo 2. Červen 2013 Vloženo 2. Červen 2013 Super to bylo hlavně v pátek. To bylo počasí O.K. Citovat
Trautenberk Vloženo 2. Červen 2013 Vloženo 2. Červen 2013 To je pravda no, ale to hlavni bylo v sobotu a to stalo co se tyka pocasi naprd :-) Citovat
chiquillo Vloženo 2. Červen 2013 Vloženo 2. Červen 2013 počasí fakt na prd http://www.pla.cz/portal/sap/cz/PC/Mereni.aspx?id=60&oid=5 Citovat
Trautenberk Vloženo 2. Červen 2013 Vloženo 2. Červen 2013 Tady taky pořád leje, naštěstí žádná řeka široko daleko Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.