Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Když jsem tady zmínil že Scoutic tady moc není, tak zase jsem četl jak je málo Fabii II RS, tak tady jich jezdí několik, ve městě stojí na jednom parkovišti 3 a mají rozdílný majitele :) dva z nich mají věk dohromady skoro 100 let :D

Vloženo (editace)

Najprv bola volba obycajna combi... ale vzhladom na vybavu + doplnkova som siahol po scoute... za tu cenu sa mi to urcite oplatilo

No myslim ze tam bude 4 ramenny (alebo sa pletiem ?). Trojramenny som nejak nedomyslel. Ale to az tak nesuri :)

Editováno: , autor: PyroSVK
Vloženo

LiborTDI: Tak RS-ek potkávám u nás celkem hodně, ale Fabii Scout jsem viděl snad jen několikrát a to ještě u prodejce...

PyroSVK: Jojo, scout a ještě v kombíku je doooost krásná kombinace... Také by se mi moje Fabka líbila ve Scoutu  :kol-28:

Vloženo (editace)

Scout v zelené? No nevim nevim  :kol-32:

No to já bych ho chtěl také totiž... Mám ještě ten starší, ale když už mám nové znaky, tak volant bych bral taky  :kol-28:

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo (editace)

To som sa len tak informoval k planom do buducnosti  :) . Ono by nebol problem doobjednat ale musim s nim objednat cely paket co by ma vyslo na 320 € (8 200 Kč) a to sa mi zda trochu vela 

inak tu je ta zelena http://skodaplus.sk/Car/634911/skoda-fabia-combi-scout?query=%26priceFrom%3D0%26inOperationTo%3D0%26speedometerFrom%3D0%26mark%5B%5D%3D32%26model%5B%5D%3D400%26fuel%5B1%5D%3D1

Editováno: , autor: PyroSVK
Vloženo

Teď jsem se díval na konfigurátor a u nás se 3 ramenný bez multifunkce v základu jen když připlatíš i paket dynamic se sportovníma sedačkama... Ale tak Airbag je stejný, tak jenom v budoucnu prohodíš volant..

Vloženo

Ale jo, to určitě někdo koupí  ;)  ... Já pořád hledám, kde se objeví právě nové 3-ramínko s ovládáním pro rádio a pádlama pro řazení za nějakou přijatelnou cenu... Abych také trošku svoji Fabuli omladil... a mohl se cpát mezi novější modely  :kol-28:

Vloženo

To mas pravdu. Ja sm este napriklad nechapal ten cenovy rozidel medzi 77kw a 63kw. 800 € ? Si robia prdel nie ? Za 400 € si viem zohnat kvalitny chip aj na 90 kw

Vloženo

To je ten jejich marketing... Mají jeden motor, ale udělají 2 typy softwaru a tak to prodávají jako 2 motory, i když je vše úplně identické a liší se pouze nahraným softwarem...

Vloženo

som chcel napísať, ž slnko svieti. len neviem, či dnes ešte nespŕchne...a to som chcel konečne Tweetyho osprchovať...a dobrá správa? prišla výplata, môže sa nakupovať...a ešte jedna? čaká ma takmer 3 a pol dňa voľna :D

Vloženo

To je ten jejich marketing... Mají jeden motor, ale udělají 2 typy softwaru a tak to prodávají jako 2 motory, i když je vše úplně identické a liší se pouze nahraným softwarem...

Tak ten ich marketing je trosku nedomysleny :)

Inak dobry vecer :)

Vloženo

dobrý večer,

pôvodný plán kúpiť roletky do auta proti slnku sa zmenil na kúpu hodiniek :p  síce len také jednoduché, ale s hrudným pásom na meranie tepu srdca, krokomer, stopky, atď...

neviete, koľko by vyšli nové znaky na auto niekde v origo servise? PO-KE? či má zmysel objednávať z netu

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...