Galvi Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Vedro...??? Na chcípnutí tam je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Ahoj ... kurde , syncy nadavame jak chcije , nadavame jak snezi , nadavame jak je chyc , no tož jednou si je třeba vybrat ale je tam fakt na chcipnuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 (editace) Čau...tož tak vidíš furt si jenom stěžujem ... Ale je pravda, že pro mě je toto lepší jak zima...A nebýt zkouškové ta už se někde v plavkách opékám Editováno: 17. Červen 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Ty , ja ti přijel od moře a tam to by fakt nešlo , tady bych to viděl tak na pivo někde v zahradce až na to že lečim rymu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Jo táák, od moře, pán se dovolenkoval .. No jo, tak to si se vrátil do zimy, tak to tu rýmu chápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Ale houby dovolenkoval , u baltu jsem byl tam je pomalu 10 stupnu min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Aha... hmm těsně vedle, ale tam bych se chtěl také někdy zajet podívat.. Co tam, pracovně a nebo jenom pro rýmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 pracovně , rymu jsem si dovezl jako bonus ... kurna a to jsem byl rad že jsem vylečil alergii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Už ani počítač mě tím horkem nefunguje ... A to prý bude koncem týdne hůř Jinak na rýmečku štamprličku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Malo vitaminu S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 e"S"ko jsem uspesne doplnil , stamprlicky otacim ... dovoz z moravy je nejlepsi lek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 tak potom bude problem s inym vitaminom... C napriklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Je to mozne v posledni dobe jsem malo pil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 vodu ? lieh ? pivo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 bolo, aj riadna búrka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Pyro : slivovička , ja vi m na vedro nic moc ,ale kurna ta piše ... wirer : kde ze to bouři ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 východ SK, Prešov. doobedu a okolo obedu fajn, potom búrka, hromy-blesky a keď som išiel okolo 20 z roboty, tak kropilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Kruci , co ja bych dal za takovou poradnou bourku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 a nemali ste jej dosť? či každý kraj ináč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Žádná bouřka, teplo bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 snáď i tu. už len zajtra do roboty a tri dni voľna ma čakajú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Tak u nas kdyz zalivalo Prahe tak bylo kulovi sucho , ani kapka akorat pak jeden den krapanek poprselo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 U nas v Kosiciach cely den okolo 30°C, poobede trosku kropilo a hrmelo. Teraz len hrmi a nieco ide zo severu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 tak vás to len čaká, čo sa tu prehnalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.