PyroSVK Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Bry den. Dnes je asi najhorucejsesjsejsi den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Ahoj Tesin hlasi 32 ve stinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Nooo teplíčko teda ... Tady nevím kolik je ve stínu, protože mě na teploměr svítí sluníčko a stupnice je jenom do 50 a tam už to je skoro 2 hodiny .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Tak se v Ostravě zničehonic zatáhlo - černá obloha, teplota o cca 10° dolů a vypadá to na pěkný slejvák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Co by som za to dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 to je horúčava...v robote ani klíma akosi nezaberá - resp. nariadenie o rozdieloch medzi vnútornou a vonkajšou teplotou...našťastie od zajtra 3 dni voľna, tak hádam nebude búrka, ktorá sa dnes cestou domov prejavovala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Jde se koukat na Jeníčka a Mařenku: Lovci čarodějnic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 to mám na disku...ale teraz sa chystáme opäť raz-zas do KE...tak snáď večer kuknem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 to je horúčava...v robote ani klíma akosi nezaberá - resp. nariadenie o rozdieloch medzi vnútornou a vonkajšou teplotou...našťastie od zajtra 3 dni voľna, tak hádam nebude búrka, ktorá sa dnes cestou domov prejavovala... ako nejak znie to nariadenie ? urcite "super-ultra-ochranne-bezpecnostne" pokyny ako vsetky s Bruselu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 no to neviem, ale vraj by sme nemali mať rozdiel väčší ako 5° medzi vnútornou a vonkajšou teplotou... z KE už doma, a zajtra možno zas. mal som tušáka, že máme ísť dnes neskôr a počkať na poštárku - bráško ma na moje meno v KE na colnici blesk k zrkadlovke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 takze ak je vonku 34° tak vnutri "prijemnych" 29°C odkial je ten blesk Cina ? USA ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Chlapi, nekdo Mlada boleslav a okoli na sobotni srazek? Vice v lokalni srazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 pyro, tuším že čína... a ja už mám nervy, asi načase ísť spať...mám kábel na VAG, viem PIN pôvodných budíkov, no niekde som zastrčil papier, kde som mal PIN starých asi sa na to predsa vykašlem a zájdem za mechanikom do servisu, nech sa na to pozrie on nech si nezablokujem komplet elektroniku... dám možno predsa tomu posledný pokus zajtra ráno, či si nespomeniem na PIN (resp. či som blbo teraz nezadal a nezablokovala sa jednotka)... dobrú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 dnes, prípadne zajtra večer prečistenie notebooku...možno formát disku a zbavenie nepoužívaných a zbytočných vecí....to isté aj začiatkom budúceho týždňa aj ocov...veď čo sa dá v tej horúčave iné robiť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 to ja som nedávno zmazal zo stareho pc asi 50 GB... precistil registre a defragmentoval disk... ono vysledok trochu vidno ale aj tak je to pomale.. tak ci tak sa zapina asi len raz za tyzden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 notebook zapínam každý deň, niekedy beží aj viac dní v kuse...tak treba sa o neho postarať...aj Tweetyho som dal aspoň trochu schladiť do garáže, keďže oco išiel preč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 nazdárek tak jak jste přežili menší vedra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 menšie? dobrý vtip...menšie možno bude zajtra v robote, a údajne má spŕchnuť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 sak konecne už by mohlo "zachľapac" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 tak snáď sa dočkáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 (editace) Dnešní drifty v oc Letňany :kol-47:byli super Editováno: 23. Červen 2013, autor: chiquillo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-x10hcbr4uE&feature=youtu.be Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 U nas ma byt 12-14-7 HELL King of Drift Slovakia... tak mozno pojdem pozriet http://www.drifting.sk/kalendar/akcia26.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 sakra, 13.7. mám stretávku zo školy, a 14.7. som tuším v robote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Vsak ja tiez neviem ci budem moct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.