Ondrero Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Dovolená.... co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Zdravim, Scoutik uz by mal byt vyrobeny take nejake 2 tyzdne a mam ho doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 a niekto musí zarezávať v robote na dovolenku sa budem tešiť presne o mesiac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 zitra si dávám volno a jedu na vylet do německa si odpočinout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Já byl dnes na družstvu vyřizovat papíry a na nějaký čas se bude muset šetřit, než se s přítulkou nějak rozjedeme. Takže letošní dovolená je v nedohlednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 moja by tiež už najradšej svadbu mala hoci aj hneď cez víkend tak som dal ultimátum, kým nenašetríme aspoň 3000 (€), tak bude musietť počkať...alebo ju prekvapím a bude aspoň prsteň skôr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Bry vecir panstvo neco noveho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Dneska cestou po německé dálnici, předjíždějící se kamioni cca 5km usek řikám to to je určitě ústečák a byl to on cestou domů z dálky mohutnej dým...řikám, někdo něco pálí a auto v odstavnym pruhu a dým z motoru a výfuku, měl to i v kabině :/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 No měl jsi to pěkně akční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 Jako vzájemně se předjíždějící kamióny na dálnici, když jeden jede v pravým pruhu 89kmh a druhej ho levým předjíždí 89,5kmh, ty bych na místě střílel štětinama s dobytčí solí do tlamy a do prdele. Nesilomrdně a na fleku sebrat papíry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 Mne sa raz stalo ze naschval blokovali dva pruhy... vedla seba sli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 RAZ????? Tak to asi jezdíš málo po dálnici - nejezdím po nich denně, ale tenhle případ potkám skoro vždycky, když na nějakej ten českej "placenej tankodrom" vyjedu... A samozřejmě vždycky když spěchám a tlačej mě hodiny. A je to šmahem přes všecky možný VÝCHODOEVROPSKÝ MPZ - CZ, SK, PL, UA, H, TU, I, BUL, RU, GR... Kamión s "déčkem", "efkem" nebo jinou západoevropskou značkou v takový situaci neuvidíš - a pokud, tak jenom v roli toho předjížděnýho - a ten potom v takovej moment okamžitě začne šlajfovat jak blázen, aby toho zmagorovatělýho blba co se dere před něj rozdílovou rychlostí retardovanýho šneka co nejrychlejc pustil před sebe a neblokoval dálnici. Jak říkám, sebrat papíry na fleku, případně ještě veřejně vyvěsit fotku takovýho kokokokota na entou někam na hooodně viditelný místo a byl by pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 No já 8. 7. nejspíš vyrážím do Frankfurtu, tak už se na ty německý dálnice těším, konečně pořádná cesta a ne naše D1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 (editace) Vacsinou jazdim dialnicu Kosice-Presov (20km) tam sa mi to davnejsie stalo, to je kludna dialnica tam sa da ist aj 250 km/h a hrozia akurat policajti. Ziadne zapchy nic... Mimochodom. Ake znacky zimnych pneu by ste mi odporucili ? Pripadne aj konkretne typy. Potrebujem nieco co bude mat dobry pomer cena/kvalita. Nic spickove. Ano viem na pneu sa nema sterit ale niesom nejaky pretekar a rocne je na aute najazdene tak 8000 km. V zime to je asi 3000 km. Editováno: 29. Červen 2013, autor: PyroSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 Za mě klidně ty Vredesteiny SnowTrac 3 - nejsou nejdražší, ale kvalitativně natrhnou prdle i mnohem dražším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 dnes ráno celkom sranda bola...idem si kľudne do roboty a zrazu policajti pán vodič, pili ste? a už mi dáva do ruky náustok na fúkanie samozrejme nula (0)...to bolo prvýkrát čo ma zastavili odkedy mám vodičák...od 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Tak to máš super... to já foukám obvykle 1 za měsíc měsíce .. Ale rekord mám 4x za 1 den a to ještě od stejné hlídky, během asi 3 hodin.. Jezdil jsem po městě a rozvážel nějaký materiál a vždy mě zastavili.. Po prvý v pohodě, po druhý se na mě už divně dívali, po třetí už se mě zeptali, jestli mě náhodou už dnes nestavili, že jim já i auto jsme povědomí a když mě zastavili po čtvrtý, tak se už smáli.. Ale foukat jsem musel pokaždé 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 neviem či by ma to bavilo asi nemali sebou toho, čo si pamätal autá ktoré už zastavili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Za mě klidně ty Vredesteiny SnowTrac 3 - nejsou nejdražší, ale kvalitativně natrhnou prdle i mnohem dražším. Tie som uz davnejsie obkukoval, pozdavali sa mi. Do uvahy pripadaju este aj Continental ContiWinterContact TS850, tie su podla testov lepsie na mokrom a suchom asfalte. Cenovy rozdiel je minimalny. Verdsteiny zasa naopak, na snehu vyborne vlastnosti. Po snehu velmi nejazdime, obcas na chatu ale s tym snehom by si mali poradit aj Continentaly. V kazdom pripade vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 preumatiky, ich kúpa ma tiež čakajú...dorazím zimné, čo som mal na aute pri kúpe, na tieto disky pôjdu zimné, a potom na leto nové disky aj pneu...aspoň taký je plán ináč, nakupuje niekto z ebay? brat si kúpil objektív, no prestal fungovať...koľko vychádza cca poštovné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 (editace) Dnes som videl novy Superb Combi, dokonca L&K (tipujem podla kolies Sirius 18")... krasa... hneda Magnetic... Mam novy sen Editováno: 2. Červenec 2013, autor: PyroSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Nejako tu skapal pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Jj nikde nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Nazdárek lidi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Asi pujdu na jadno10-ti pivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.