juraj07 Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 A este ked pootocim klucom tak sa zapne denne svietenie ? Moze mi to niekto na FII alebo RO vyfotit? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 A proc by to fotit ? Ano denni se zapnou uz pootocenim klice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 U nás sa tie natáčacie svetlá dajú objednať. Dokonca jeden čas existoval výhodný balík, Elegance Plus v ktorom tie Corner svetlá boli a pri finacovaní cez Škodovku k tomu balíku bola ešte aj zľava nejakých 700 €, čo bolo viac, ako cena toho balíka (nejakých 450 €). Vyzeralo to, ako keby sa za každú cenu potrebovali zbaviť svetlometov. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 juraj07: Jo natáčecí mám.. Denní svícení se zapíná automaticky, když máš zapnutý vypínač u pojistek.. Jak píše ASPIRE, po otočení klíče se automaticky rozsvítí... Jediní nevýhoda si myslím je, že se nesignalizuje jejich rozsvícení kontrolkou na přístrojovce a že se u nich nehlídá kontrola prasklých žárovek. Dále pak jakmile otočíš vypínačem hlavních světel, tak se vypnou.. e1.: To je zajímavé, u nás jdou jen k Fabii RS, Scout a Roomsteru také jen Scout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 U vás je konfigurovateľnosť Fabie posledný rok dosť obmedzená. Viem, že nemáte už ani voliteľnú navigáciu a minule som ešte na niečo narazil. Jednoducho ČR berú v ŠA ako krajiny východného trhu, ako napr. Ukrajina, Rusko alebo Čína. Ak by ste neboli v EU, tak by ste nemali v ponuke ani motory TSI a TDI, a boli by ste radi ak by ste si mohli objednať 1.6 atmo. Samozrejme iba s manuálnou prevodovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Hej galvi a ten prepinac u pojistek je obycajny zpainak svetiel ? Alebo je tam nejaky gombik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Prepinac zapnute-vypnute. Len ja ho tam nemam :/ -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 juraj: Jak píše wirer .. wirer: Jaktože ho tam nemáš? Já žil v tom, že se dává do všech aut.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 ako to vyzera??? foto je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Myslím že ten přepínač se dával jen do doby, než se začalo denní svícení umisťovat dolů vedle mlhovek. Od tý doby jsou daylights úplně automatický, rozsvěcejí se natočením motoru a zhasnou zapnutím libovolnýho jinýho osvětlení. Ten přepínač byl aktuální pro verzi, kdy se jako "denní" využívalo automaticky aktivovaný svícení normálních potkávaček bez rozsvícení palubovky. Tak to mám třeba já v MR 2008 - a jezdím s trvale vypnutým "denním svícením", protože jsem už zvyklej si rozsvěcet sám - prostě mám "kokpit-dril" před rozjezdem. Modernější auta s denníma světlama "v mlhovkách" už tuhle možnost můžou postrádat - nastartovaný auto prostě svítí ať řidič chce nebo nechce - buď denníma, nebo aspoň obrysovkama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 mám MR2011, denní dole vedle mlhovek a přepínač mám taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Prepínač tam zatiaľ dávajú, mám ho aj ja a to mám MY12. Tak isto som ho videl aj na MY13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Potom ale ovládá jen ty "opravdový denní" světla - dole v nárazníku sdružený s mlhovkama.... A když se otočí sdruženým přepínačem (nad levým kolenem) byť i jen na obrysovky, musejí denní zhasnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Fw49y_xP88g odporúčam kuknúť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 (editace) ako to vyzera??? foto je? Jinak já ho tam mám také a denní v mlhovkách.. Přepínačem jde zapnout/vypnout automatické rozsvěcování po nastartování. Samozřejmě když se otočí vypínačem hlavních světel, denní v mlhovkách i když je zapnuté se vypne. Editováno: 12. Březen 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Jinak já ho tam mám také a denní v mlhovkách.. Přepínačem jde zapnout/vypnout automatické rozsvěcování po nastartování. Samozřejmě když se otočí vypínačem hlavních světel, denní v mlhovkách i když je zapnuté se vypne. dakujeem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Od MR 2014 je to reseno pojistkou vytazeni lze vypnout. Mimo to je to i v nejnovejsim navodu Deaktivace/aktivace funkce denního svíceníDenní svícení deaktivujte, resp. aktivujte vyjmutím, resp. nasazením pojistky odpovídající ampérové hodnoty pro denní svícení Pojistky v přístrojové desce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 To jsem nevěděl... To je teda dobré no... ale tak co, ušetřili 1 vypínač na 1 auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Je to i v roomstrech i mam takovy dojem v rapidech. Jsem to taky nasel nahodou hledal jsem zmeny v rocnicich a to me tam dost rozesmalo No urcite se tim ustri dost a mi by to ani nevadilo kdybych ho tam nemel stejne ho nepouzivam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Já bych zase uvítal, kdyby ten vypínač byl lépe přístupný, dost často večer stávám delší dobu v autě a na někoho čekám a nepotřebuji, aby auto v noci svítilo denním vepředu. Což mi teď v zimě, kdy mám nastartováno kvůli topení dělá.. Tak jsem sem tam sundal dekl a vypínal to. Ale tak když šetří na vypínači, tak to jde ještě přežít.. Víc mě štve šetření např na protihlukových výplních a pod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 (editace) jsem to nasel kolik to stoji a dost me to prekvapil ta cena Editováno: 12. Březen 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 no ja vypínač na 99% nemám, môžem večer cvaknúť keď pôjdem z roboty. a to mám MR2014, tak asi kvôli tomu. tiež som to tam kedysi pozeral a hľadal a nebolo to...nevadí mi to a ani nechýba. naštartujem, svietim, v zime väčšinou som zapínal klasické stretávacie svetlá, teraz iba keď idem večer domov. ináč denné postačuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 cvakni cvakni som prekvapený či ho tam nabudúci týždeň budem mať aj ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Jaký si nedočkavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 necvakol som, pretože vonku tma a nové mobily pri nízkej kapacite baterky zakážu blesk možno zajtra cez deň, konečne mám voľno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.