Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

U nás sa tie natáčacie svetlá dajú objednať. Dokonca jeden čas existoval výhodný balík, Elegance Plus v ktorom tie Corner svetlá boli a pri finacovaní cez Škodovku k tomu balíku bola ešte aj zľava nejakých 700 €, čo bolo viac, ako cena toho balíka (nejakých 450 €). Vyzeralo to, ako keby sa za každú cenu potrebovali zbaviť svetlometov. :-)

Vloženo

juraj07: Jo natáčecí mám.. Denní svícení se zapíná automaticky, když máš zapnutý vypínač u pojistek.. Jak píše ASPIRE, po otočení klíče se automaticky rozsvítí... Jediní nevýhoda si myslím je, že se nesignalizuje jejich rozsvícení kontrolkou na přístrojovce a že se u nich nehlídá kontrola prasklých žárovek. Dále pak jakmile otočíš vypínačem hlavních světel, tak se vypnou..

e1.: To je zajímavé, u nás jdou jen k Fabii RS, Scout a Roomsteru také jen Scout.

Vloženo

U vás je konfigurovateľnosť Fabie posledný rok dosť obmedzená. Viem, že nemáte už ani voliteľnú navigáciu a minule som ešte na niečo narazil. Jednoducho ČR berú v ŠA ako krajiny východného trhu, ako napr. Ukrajina, Rusko alebo Čína. Ak by ste neboli v EU, tak by ste nemali v ponuke ani motory TSI a TDI, a boli by ste radi ak by ste si mohli objednať 1.6 atmo. Samozrejme iba s manuálnou prevodovkou. :p:D

Vloženo

Myslím že ten přepínač se dával jen do doby, než se začalo denní svícení umisťovat dolů vedle mlhovek. Od tý doby jsou daylights úplně automatický, rozsvěcejí se natočením motoru a zhasnou zapnutím libovolnýho jinýho osvětlení. Ten přepínač byl aktuální pro verzi, kdy se jako "denní" využívalo automaticky aktivovaný svícení normálních potkávaček bez rozsvícení palubovky. Tak to mám třeba já v MR 2008 - a jezdím s trvale vypnutým "denním svícením", protože jsem už zvyklej si rozsvěcet sám - prostě mám "kokpit-dril" před rozjezdem. Modernější auta s denníma světlama "v mlhovkách" už tuhle možnost můžou postrádat - nastartovaný auto prostě svítí ať řidič chce nebo nechce - buď denníma, nebo aspoň obrysovkama...

Vloženo (editace)

ako to vyzera??? foto je? :)

Jinak já ho tam mám také a denní v mlhovkách.. Přepínačem jde zapnout/vypnout automatické rozsvěcování po nastartování. Samozřejmě když se otočí vypínačem hlavních světel, denní v mlhovkách i když je zapnuté se vypne.

post-35598-0-83263400-1394638209_thumb.j

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

Jinak já ho tam mám také a denní v mlhovkách.. Přepínačem jde zapnout/vypnout automatické rozsvěcování po nastartování. Samozřejmě když se otočí vypínačem hlavních světel, denní v mlhovkách i když je zapnuté se vypne.

dakujeem :)

Vloženo

Je to i v roomstrech i mam takovy dojem v rapidech. Jsem to taky nasel nahodou hledal jsem zmeny v rocnicich a to me tam dost rozesmalo :D No urcite se tim ustri dost a mi by to ani nevadilo kdybych ho tam nemel stejne ho nepouzivam.

Vloženo

Já bych zase uvítal, kdyby ten vypínač byl lépe přístupný, dost často večer stávám delší dobu v autě a na někoho čekám a nepotřebuji, aby auto v noci svítilo denním vepředu. Což mi teď v zimě, kdy mám nastartováno kvůli topení dělá.. Tak jsem sem tam sundal dekl a vypínal to.

Ale tak když šetří na vypínači, tak to jde ještě přežít.. Víc mě štve šetření např na protihlukových výplních a pod...

Vloženo

no ja vypínač na 99% nemám, môžem večer cvaknúť keď pôjdem z roboty. a to mám MR2014, tak asi kvôli tomu. tiež som to tam kedysi pozeral a hľadal a nebolo to...nevadí mi to a ani nechýba. naštartujem, svietim, v zime väčšinou som zapínal klasické stretávacie svetlá, teraz iba keď idem večer domov. ináč denné postačuje

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...