Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ondro uz startujes ? :D

Já papám :D 

Muzes u me papat pak mam pred oknem po pulnoci ohnostroj to jen tak nemas :kol-138:

Upraveno od ASPIRE

Pyro: Aaaaha, tož to jsem nevěděl.

Ondro: kurňa s okurky mě neštvi  :kol-28:

Aspire: jo ten s tím chromovým usměvem je moc hezký. No já bych bral už i ten novější, protože je trochu tenčí a drží se mi líp. Hlavně už nechci perforovaný

Prečo nie perforovaný ?

Galvi no vidis a nekdo zas nechce ten hladky. Ja jsem spokojen az na ten usmev ktery mi tam chybi. Ondro uz teda startuj. Budu te cekat :D a hlavne nezapomen na okurky :D

Protože se mi drží daleko huř, než předchozí tříramínko v hladké kůži. Mám teď volant z Fabie II RS kvůli pádlum a ten se v jiné kuži nedělal no uvažoval jsem už o tom, že jej nechám předělat na hladkou a nebo ho prodám a seženu ten poslední co se dával do Fabie RS II s novými znaky... Ale je drahy jak cyp

Aspire: úsměv není problém, jen vyměníš krytku airbagu, da se sehnat celkem levně. Znak máš nalepený, takže uplně v pohodě.

Upraveno od Galvi

Inak Galvi pozerám že máme podobné podpisy :)

Nikto také nemá :D

Ale ty si ho měl dřív, já se jenom trochu inspiroval přiznávám se bez mučení  :D Na to, že jsem to dělal v malování tak ujde ne?  :D

Aspire: že bych zajel povečeřet do Havru i s okurkama? :D Budeme tlačit okurky do hlavy :D

Galvi: budu štvát  :p  :D Asi si zajdu do sklepa pro další sklínku  :kol-90:

PyroSVK: nelíbí se mi perforace :) raději klasiku koženou 

Ondro: Nechceš ještě tu stropní lampičku? Vyměním za domácí okurky  :rolleyes:  :D

Ale taky vem to tak ze ten perforovany uz zdalky jde poznat ze je kozeny co o hladkem az zblizky podle siti. Ale je fakt ze ten hladky je lehci na udrzbu o proti perforaci kde jsou ty dirky. Jojo podpisy mate moc fajne. Ze by az se budu nudit :kol-34:

Ale ty si ho měl dřív, já se jenom trochu inspiroval přiznávám se bez mučení  :D Na to, že jsem to dělal v malování tak ujde ne?  :D

Však si mal napísať :D Ja som si môj vyfotošopoval :D

Galvi: zajímavá nabídka :D 

Ondro jidla tu mame hafo tak prijed :D ale moja prijede v deset tak jestli ti nebude vadit. :D Coz nevim o moji jak by se tvarila bo by nic nevedela :D Jinak ten ohnostroj tu nema chybu primo z balkona 100 m od neho.

Jo a čistě teoreticky-nechtěl by někdo ten jak já tomu říkám "melounovník" do kufru? :D 

post-90342-0-52109200-1420056133_thumb.j

Zdar. Měli byste slavit a ne vybavovat se tu na fóru

Sakal77: my oslavujeme společně :D 

Aspire: vyžeru Vám ledničku :D 

Pyro: Díky, no už ho nechám tak, tak nějak jsem si na něj už zvykl

Ondro: Přemýšlej  B)

Aspire: Tady sice krytka airbagu za 600,- ale co by člověk neudělal pro usměv na volantu  :kol-28:

Sakal: ještě na slavení trocha času je

Galvi: Kolik okurek by si vyčíslil za stropní lampičku? :D 

Galvi dik :kol-47: a pak si najdi volno a cas at mi to prehodis :D

Upraveno od ASPIRE

Kluci se s podpisama sklidnime a kouknem se jak a kdy vznikly :D

Aspire: tak nevypadá to špatně  :kol-28:

Sakal sak slvime tu v hospode a sedime na dalku :D

Ondro melounovnik :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.