raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 to zas budu v práci nasranej...chudaci vyrobaci až přijdou že jim něco nejede..toto bude litat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jojo smutný....ale já myslím že na ně prostě nemáme..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 to zas budu v práci nasranej...chudaci vyrobaci až přijdou že jim něco nejede..toto bude litat u nás říkáme: ZMRĎÁCI VÝROBÁCI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tak klucí...lížete si rány nebo co...že tu nejste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 to ja tak drsnej nejsem......ale někdy je to těžky,člověk aby jim ještě ukazoval zakladní věci jak to ovladat.když tam není zeleny tlačítko tak top je kolikrat problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jsem tu...zklamanej a smutnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tak se posaď a dej si 12° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 mam chut spalit hokejky a bagl hodit do popelnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Teď jsem se k tomu na chvily dostal a už je to 2/0 tak to je v prdelce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 raco klídek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 raco klídek..... to je fakt chleba levnější nebude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Teď jsem se k tomu na chvily dostal a už je to 2/0 tak to je v prdelce ja bych teda řek klidně v prdeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 asi tak......já už tohle všechno beru s nadhledem......jak hokej, fotbal ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Musim otevřit další G10... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ja se taky snažim o nadhled ale stejně mě to sere ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 já si nalil další čistou...rezatou vodu...a není to rum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Co to je??? čaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ja se taky snažim o nadhled ale stejně mě to sere ....... Tak kdyby nás to alespoň malinko nesralo, tak by bylo něco s náma v nepořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Co to je??? čaj? ftipálku...irish whiskej....tullamore dew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tak co dostaneme ho tam....ano...2:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 no to mě poser.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak a otáčíme na 2/3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 dobrá akce...ale.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak a otáčíme na 2/3 no tak to asi nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.