Listopad 26, 200915 r ondro to si spolu stejne nezahrajem kdyz to vyhledava podle ranku ne ? ale joo uvidis ti napisu jak dojdu domu
Listopad 26, 200915 r Mažu domu pánové,v neděli se uvidíme a dnes se mi daří konečně se mi podařilo stáhnout do RBR nové tratě a hlavně F WRC Kopecky,takže happy day zdaaaar
Listopad 27, 200915 r Autor já budu pařit / alkohol+maso / zítra u šéfa na mejdanu.....dělá kolaoudaci krbu...tak popijeme a něco pojíme.....
Listopad 27, 200915 r Dobre rano tak do kolika jsi paril tak včera jsem jsem vyjímečně hrál jen do 11,pak jsem se šel dívat na film,nějak mě nebylo dobře
Listopad 27, 200915 r co kecáš....nejedeš náhodou s někým někam ????? No se jeste nevi na 100%, ale poku jo, tak pojedu az od babicky, jsem ji to slibil tak to dodrzim
Listopad 27, 200915 r Jsem chtel dat jen takove info kamarad shani auto cca mezi 60-100tis (vim velke cenove rozpeti), tak jsem mu rekl ze by se dala sehnat nejaka fabka, tak kdyz by nekdo nahodou vedel o nejake, vybava ani neni zas tak dulezita spis ten stav aby byl ok, takze nejaky zachovaly classic 1.2 12V 47kw, pripadne 1.4 MPI 50KW nebo 1.4 16V 55KW
Listopad 27, 200915 r dobre ranko troska neskor sice ale predsa....som bol u zubarky tak som si pospal sice dlhsie ale aj tak som bol hore bo som bol nervozny no a jak som bol u zubarky na svojej starej skole tak som pokecal aj s ucitelkami a tak cize som sa fajne ulial z roboty:D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.