Květen 7, 200916 r ty vole tady je to už fakt reálná hospoda...už se tu vedou i kšefty nazdar klucííí, hokej pěknej, jen ten výsledek stojí za velký HOVNO
Květen 7, 200916 r Autor a hele orgán...ještě aby nám nepřerušil kšeft..vše legální..pane poručíku...
Květen 7, 200916 r kurňa chlapi, s tim orgánem prrr...dyť vyplašíte nově příchozí (když už teda rozdejchaj ty naše keci a témata) nazdar Romčo a Máro, máš u mne malý bezvýznamný plus z to povýšení
Květen 7, 200916 r Marku: tak já Ti zjistim barvy a zavolám v týdnu.Ty to chceš poslat na dobírku? Proč nepřijedeš na škodahome???
Květen 7, 200916 r jo Roman má pravdu, neserte nás a koukejte s Rácou dorazit na sraz. já nejedu ja se stydim...
Květen 7, 200916 r Ale ted vážně! Tak jako mužete přijet na otočku ne? Aspon se poznáme a pokecáme.Co je na tom špatnyho?
Květen 7, 200916 r Autor Marku: tak já Ti zjistim barvy a zavolám v týdnu.Ty to chceš poslat na dobírku? Proč nepřijedeš na škodahome??? teď nemám vůbec čas na srázek ......pošli to pak jak chceš...s prachama si starosti nedělej..buď dobírka nabo Ti je napřed naleju na konto... mobil na mě máš tak pak písni barvu...favorit je : modrá, červená ale nakonec to bdue zcela jedno....když nebude z čeho vybírat
Květen 7, 200916 r Ráca ty nejsi vosk ale oficiální vlezprdel no toto... ...že bych se sek v hodnosti ??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.