Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Romane máš 2x SZ...co ty na to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ano,odpověděl jsem a je to na předešlé stránce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 konečná cena vč daně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Přesně tak Marku. 3200,- včetně DPH dopravy a pojištění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Beru...hele a barva asi jen ten silver nebo i jiná..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Na barvu se musim zeptat distributora.Budeš na škodahome? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ty vole tady je to už fakt reálná hospoda...už se tu vedou i kšefty nazdar klucííí, hokej pěknej, jen ten výsledek stojí za velký HOVNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 nebudu.....zjisti mi tu barvu...jinak pak detaily přes SZ jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 a hele orgán...ještě aby nám nepřerušil kšeft..vše legální..pane poručíku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ty woe...bacha!!! Orgán je tady!!!!!!!!! Jééé!!! ahoj Jendo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 všechny kšefty ukončit teď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 kurňa chlapi, s tim orgánem prrr...dyť vyplašíte nově příchozí (když už teda rozdejchaj ty naše keci a témata) nazdar Romčo a Máro, máš u mne malý bezvýznamný plus z to povýšení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Marku: tak já Ti zjistim barvy a zavolám v týdnu.Ty to chceš poslat na dobírku? Proč nepřijedeš na škodahome??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ni zač....sportovní referente.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jendo: náhodou Tě mám rád! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 a co já kibi?? ja sem vosk jooo.....pane plukovníku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jo Roman má pravdu, neserte nás a koukejte s Rácou dorazit na sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jo Roman má pravdu, neserte nás a koukejte s Rácou dorazit na sraz. já nejedu ja se stydim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ale ted vážně! Tak jako mužete přijet na otočku ne? Aspon se poznáme a pokecáme.Co je na tom špatnyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 čau kluci jak jsem tu viděl Honzu, už utíkám domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Marku: tak já Ti zjistim barvy a zavolám v týdnu.Ty to chceš poslat na dobírku? Proč nepřijedeš na škodahome??? teď nemám vůbec čas na srázek ......pošli to pak jak chceš...s prachama si starosti nedělej..buď dobírka nabo Ti je napřed naleju na konto... mobil na mě máš tak pak písni barvu...favorit je : modrá, červená ale nakonec to bdue zcela jedno....když nebude z čeho vybírat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ráca ty nejsi vosk ale oficiální vlezprdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ahoj oslavenče...kolik promili už máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ráca ty nejsi vosk ale oficiální vlezprdel no toto... ...že bych se sek v hodnosti ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 no vedoucí a nejvyšší v hospodě jsem tu přeci já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.