Marek Vloženo 2. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Tak ucho poslouchej: doma pohoda...v práci klídek....dokonce budou i vánoční odměny......auto slouží dobře......jen tady mě občas sem tam někdo na*ere.......takže vlastně celkově pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 dobré mrazivé ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Ahoj Ondro, tak jak dnes je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no jak to říct slušně Libore......je tam kurevská zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 (editace) tak co díval ses po nějakým ntb na MW2?? Editováno: 3. Prosinec 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 jojo, tady je taky pěkně namrzlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak jestli toto jsou trojky.....co myslíte??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 dobre ranko vospolok trojky hento, to neeee. byvala frajerka mala trojky to bolo potesenie stale som mal ruku v jej vystrihu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak 3 to nejsou zcela jistě..možná tak 2+ .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Nazdar Ondro kde si byl ? Nasral si me ) Ohledne teh koz ( nezkresluje nahotou to veledilo trochu ?? - hnus jako svina ) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Nazdárek hospodo,tak po třech volnych dnech opět v rachotě,začínám první z 5ti dvanáctek tak se mně jen tak nezbavíte ZDAAAAAAAAAAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Cao ... tak to ti nezávidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 shit :076 :076 sefka pride o tyzden skor z thajska...uz zajtra....mala az buduci piatok..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 a začnou galeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 dobre ranko vospolok trojky hento, to neeee. byvala frajerka mala trojky to bolo potesenie stale som mal ruku v jej vystrihu nějaký foto nás potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Nazdar Ondro kde si byl ? Nasral si me ) Ohledne teh koz ( nezkresluje nahotou to veledilo trochu ?? - hnus jako svina ) ) čauec já kde jsem včera byl???já hrál do 0,30hod dokonce jsem ti posílal pozvánku okolo 21hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 shit :076 :076 sefka pride o tyzden skor z thajska...uz zajtra....mala az buduci piatok..... no jsem zvědavej jestli ti doveze ten dáreček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 brý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no jsem zvědavej jestli ti doveze ten dáreček že by nějaký thajky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 brý den ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 (editace) Tak se přiznejte kdo z Vás si zde na mě stěžoval , že ho prudím a furt se do něj navážím.........sraby...to musíte řešit přes Standu????? Editováno: 3. Prosinec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ahoj čabas..jak to frčí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ale jo, celkem to jde, za chvíli oběd, tak je fajn A co u tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 JINAK UŽ JMÉNO...NICK STĚŽOVATELE ZNÁM......nechám mu čas mi napsat SZ s vysvětlením......pokud nenapíše..zveřejním ho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.