kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ahoj Stando....proč?...dyť jsem se i sprchoval Ráca: nedělej komika a koukej dorazit....a jestli se stydíš, tak tě třebas Roman může chvilku po sraze vodit za ruku...no néé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 no vedoucí a nejvyšší v hospodě jsem tu přeci já to je jasny..ale jak sem nebyl na ty vojně tak v těch hodnostech mam mezery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ráca: nedělej komika a koukej dorazit....a jestli se stydíš, tak tě třebas Roman může chvilku po sraze vodit za ruku...no néé? a to by šlo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ahoj oslavenče...kolik promili už máš? nic, jdu ráno do práce. asi až o víkendu malinko popiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ráca: to k životu nepotřebuješ....skrátka vrchní pohlavář tu je vašnosta Marek a tím to hasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ahoj Stando....proč?...dyť jsem se i sprchoval Ráca: nedělej komika a koukej dorazit....a jestli se stydíš, tak tě třebas Roman může chvilku po sraze vodit za ruku...no néé? ale kluci tady psali, že nováčci utíkaj, když tě tady vidí, tak raději beru roha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 nic, jdu ráno do práce. asi až o víkendu malinko popiju a sakra....aspon deš robotit za příplatek ráca: to k životu nepotřebuješ....skrátka vrchní pohlavář tu je vašnosta Marek a tím to hasne to je jasny!!! jen abych nedostal zaracha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ráca: určitě se to nějak vymyslí (pro Romana to bude prýma překvápko ) ale vážně, jak to vidíš?.....já pojedu ještě se dvěma klukama s Chomutova, v SO ráno vyrazíme a do neděle rozhodně pobudeme Standa: nováčci neutíkaj, ale radši ani nechodí....ale podle mne to bude Markem, protože z něj číší přirozenej respekt vedoucího kroužu a nováčky to odstraší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Raca makat a ostaní se chováme slušně....a potichu..vedoucí jde pomalinku spinkat...tak zítra pánové.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 a sakra....aspon deš robotit za příplatek jak jinak, zadarmo v dnešní době snad ani nikdo nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 dobrou Marku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ráca: určitě se to nějak vymyslí (pro Romana to bude prýma překvápko ) ale vážně, jak to vidíš?.....já pojedu ještě se dvěma klukama s Chomutova, v SO ráno vyrazíme a do neděle rozhodně pobudeme Standa: nováčci neutíkaj, ale radši ani nechodí....ale podle mne to bude Markem, protože z něj číší přirozenej respekt vedoucího kroužu a nováčky to odstraší a končíš..odebírám Ti funkci sportovního referenta..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jj Honzo, máš pravdu. Marek budí respekt, proto ho teď můžeme začít pomlouvat :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 dobrou Marku díky a hepybyrzdej ke svátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Marku: jsme domluvení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 díky Marku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jj Honzo, máš pravdu. Marek budí respekt, proto ho teď můžeme začít pomlouvat chceš přijít o funkci nástěnkáře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 zkus to a vystavím ti tady máničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Marku: jsme domluvení! Jasně SZ Ti dorazila takže vše OK....čekám na Tvoji zprávu /sms/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 no konečně ta brzda jde spat a můžem to trochu rozjed.......platim kolo fernetuuu jinak kibi asi tě nepřekvapí když napíšu že mi vychazí 15-16 noční....to je koukam ta nejhorší varianta co šla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Už mě z toho pc bolej ruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 name='Standis' date='7.5.2009, 23:21 ' post='1150437'] zkus to a vystavím ti tady máničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Už mě z toho pc bolej ruce... se divíš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Už mě z toho pc bolej ruce... asi si malo potrenoval ve fitku.... .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 name='Standis' date='7.5.2009, 23:21 ' post='1150437']zkus to a vystavím ti tady máničku šikovnej kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.