davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 som v praci a som tak strasne najedeny ze nevladzem nic, cize ked pridem domov mozno ju sem dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 kua... ja mam vecer zkousku ) zas uvidim prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 dneska byl čaj?? ..co bylo dobrýho Ondro? Žany měl jsem hraškovou polívku a vepř.rizoto.... miluji rizoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 sak ale nemozem ich tu tak zverejnit tak kdyžtak mě na mail spineshank@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no ja neviem neviem, dam to sem a o tyzden bude jej fotka na top 1 stahovanych erotickych obrazkov nic jim sem nedávej,je to tu samej prasák jen mě na mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak kdyžtak mě na mail spineshank@seznam.cz a co my ostatníííí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 kua... ja mam vecer zkousku ) zas uvidim prd hmm tak dneska teda nic......budu jich muset sejmout víc i za tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 a co my ostatníííí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 kua, mne je zle.......som sa strasne najdedol raz za cas nemam bagetu a takto to dopadne som mal fazulovu omacku......vecer mam jakuzi...kto sa prida? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 (editace) a co my ostatníííí? vám ostatním to tady pak písmenkama krásně popíšu jak to vypadá na té fotce,ale neukážu Editováno: 3. Prosinec 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 kua, mne je zle.......som sa strasne najdedol raz za cas nemam bagetu a takto to dopadne som mal fazulovu omacku......vecer mam jakuzi...kto sa prida? nesmíš pořád jíst ty bagety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 kua, mne je zle.......som sa strasne najdedol raz za cas nemam bagetu a takto to dopadne som mal fazulovu omacku......vecer mam jakuzi...kto sa prida? asi máš bagetovej syndrom..jak si ji nedáš tak je ti blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 vám ostatním to tady pak písmenkama krásně popíšu jak to vypadá na té fotce,ale neukážu ty si tedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 asi máš bagetovej syndrom..jak si ji nedáš tak je ti blbě ze by? idem si kupit bagetu??? bude mi lepsie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 to bych neriskoval, aby to pak nešlo všechno ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 asi mas pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ty si tedá jj jsem kamarád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 jj to koukám, ani se nepodělíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak stačí když si to ondra šoupne do avataru .) a pokocháme se všici )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 jaaaaj ludia, zacinam sa nudit , aj tu to nejak upada... tak na napadlo , co keby sme dali dokopy nejaku chatu na vikend a nejaky sukromny zraz spravili?? bo ma uz jebne z toho stereotypu furt doma cez vikend.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Pokud je v SR fazulová omáčka jako v ČR fazolová tak se nedivim,že je Ti zle,mě by bylo už při přečtení názvu a ani bych do jídelny chodit nemusel.Budeš si muset dát páč se jinak se nafoukneš a pose... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 jaaaaj ludia, zacinam sa nudit , aj tu to nejak upada...tak na napadlo , co keby sme dali dokopy nejaku chatu na vikend a nejaky sukromny zraz spravili?? bo ma uz jebne z toho stereotypu furt doma cez vikend.. o tom už jsme tu přemýšleli, udělat sraz hospody, ale moc daleko jsme se nedostali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Pokud je v SR fazulová omáčka jako v ČR fazolová tak se nedivim,že je Ti zle,mě by bylo už při přečtení názvu a ani bych do jídelny chodit nemusel.Budeš si muset dát páč se jinak se nafoukneš a pose... :smich: :smich: tak to bola domaca od mamicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 o tom už jsme tu přemýšleli, udělat sraz hospody, ale moc daleko jsme se nedostali aha, hmmm, skoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.