spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ono udělat sraz chce asi v létě,ale problém je kde,protože každej jsme z jinýho konce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 jj to by bolo asi naj, ale ja by som siel aj teraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 teď je moc zima,ideální v létě,pěkně v teplíčku,vykoupat se,požrat,zachlastat +nějaký herečky tam vzít na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 v létě se něco podnikne. a hlavně přijeďte v květnu na SH sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 thajky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 teď je moc zima,ideální v létě,pěkně v teplíčku,vykoupat se,požrat,zachlastat +nějaký herečky tam vzít na to zní jako plán na super víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 thajky taktak, doufám že jich dostaneš celou sadu, aby ses s náma podělil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 No ale zimní sraz taky není k zahození,mít chatu tak není co řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 thajky no myslím že to asi né,spíše vietnamky každej bude mít jako thajky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak já mám chatu, ale pro vás je to z ruky( pro mě ne ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 já nevím,já zimu moc nemusím,chata není špatnej nápad ale musela by být velká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no myslím že to asi né,spíše vietnamky každej bude mít jako thajky vietnamky už doma mám, já chci thajky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 v létě se něco podnikne. a hlavně přijeďte v květnu na SH sraz Nu rád bych,ale termín je přelom dubna/května tak to mě máma asi dá zaracha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak já mám chatu, ale pro vás je to z ruky( pro mě ne ) kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Nu rád bych,ale termín je přelom dubna/května tak to mě máma asi dá zaracha. nj, to sis to teda načasoval, s SH srazem si měl počítat než si :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 kde? přesně tady: http://www.mapy.cz/?query=#mm=ZP@sa=s@st=s...=139147776@z=12 mám to tak 15min pěšky z baráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 chtěla by to přes zimu něco vymyslet a v létě se scuknout,někde u vody s grilovačkou. V pátek sraz v neděli odjezd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 :D:D:D:D::D:D:D tak take vietnamky diky fakt ne ale rozmyslajte tak aby to nemal nikto 89986087658076087587 km daleko, niekde v strede jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 :D:D:D:D::D:D:D tak take vietnamky diky fakt ne ale rozmyslajte tak aby to nemal nikto 89986087658076087587 km daleko, niekde v strede jo myslím, že ta naše chata je ideální místo lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 přesně tady: http://www.mapy.cz/?query=#mm=ZP@sa=s@st=s...=139147776@z=12mám to tak 15min pěšky z baráku ty woe to je u Drážďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ty woe to je u Drážďan do drážďan je to ještě kus cesty, ale je to kousek od hranic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Tak co, berete můj návrh? Já věděl, že se vám bude zamlouvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 :D:D:D:D::D:D:D tak take vietnamky diky fakt ne ale rozmyslajte tak aby to nemal nikto 89986087658076087587 km daleko, niekde v strede jo středa je na pytel,ideální na víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ty woe to je u Drážďan lol lol :kuk: :smich: :smich: :smich: :smich: berte ohlad ze ja som chlapec z bratislavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 středa je na pytel,ideální na víkend v strede ako stred medzi ceskom a slovenskom...kompromis:D ale asi si robis iba prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.