spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 mě taky ještě 40 minutek a letím konečně dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ja na to ... a zdrhnu beztak tu tvrdnu akorat kvuli vam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 hmm cukroví, ochutnal bych Jasně, to bude velkej mejdan, doraž taky no tak pokud mi v tom nebude nic bránit..moc ráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 máme na domluvu relativně dost času tak si myslím že bychom se mohli domluvit co sem chodíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 to nějak dopadne ... hele tak já mažu .)) zejtra cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 jj, postupně najdem místo i čas, kterej bude vyhovovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 to nějak dopadne ... hele tak já mažu .)) zejtra cau čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 to nějak dopadne ... hele tak já mažu .)) zejtra cau čau čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 čus Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 jj, postupně najdem místo i čas, kterej bude vyhovovat stejně místo ani datum nebude na 100% vyhovovat všem,ale když se domluvíme dost dopředu tak snad se slezem v co největším počtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Evers-čauky na sraz je určo zatím čas ted je přednější ježíšek a dárečky co dostanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 stejně místo ani datum nebude na 100% vyhovovat všem,ale když se domluvíme dost dopředu tak snad se slezem v co největším počtu tak aspoň aby nás bylo co nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Evers-čaukyna sraz je určo zatím čas ted je přednější ježíšek a dárečky co dostanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tos byl tak hodnej jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak Jéžíšek je za dveřma,taky nevím co dostanu...celej rok sem hodnej :kol-147: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 já už si teda malou radost udělal........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak Jéžíšek je za dveřma,taky nevím co dostanu...celej rok sem hodnej :kol-147: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 já už si teda malou radost udělal........ tu klávesnici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 já už si teda malou radost udělal........ jo si dostal COD, co bys chtěl víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tu klávesnici? sakra.....si mě hned odhalila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 jo si dostal COD, co bys chtěl víc? toto mám Libore Logitech G19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 sakra.....si mě hned odhalila tak s ničím jiným ses mi nechlubil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 toto mám LiboreLogitech G19 nooo, tady někdo bere to paření hodně vážně A co ten displej, to zobrazuje co, to samí co je na monitoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 na displeji mužeš zobrazit úplně jinou věc než máš na monitoru,třebas videjko z youtube a na ploše čumíš na mail u toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 na displeji mužeš zobrazit úplně jinou věc než máš na monitoru,třebas videjko z youtube a na ploše čumíš na mail u toho Aha, to je zajímavý, pěkná hračička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 mažu domů,večer sem hodím očko zatím čuss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.