Prosinec 3, 200915 r tak ten jsem nepekla..dnes bylo na programu pečení cukroví škoda, až bude na programu dej vědět, já rád štrůdl
Prosinec 3, 200915 r to nemusíš, hlavní je, že chutná mě :-)) a tobě nedám ani kousíček :-)) ahoj Jindřiško ;-)
Prosinec 3, 200915 r tak pro dnešek to balím, ale určitě se tady zase zastavím, abych si zase početl zajímavé příspěvky :-)
Prosinec 3, 200915 r to nemusíš, hlavní je, že chutná mě :-)) a tobě nedám ani kousíček :-))ahoj Jindřiško ;-) hledáš podnájem jo??tak to úspěšný lov já nedávno taky hledala a našla.. a na štrůdl tě někdy teda pozvu
Prosinec 3, 200915 r tak pro dnešek to balím, ale určitě se tady zase zastavím, abych si zase početl zajímavé příspěvky :-) tak se měj, čus
Prosinec 3, 200915 r dobrý večer knajpo takovou dobu jsem tu nebyl, teď nakouknu a o čem jiným se tu může debatovat...ha...žrádlo jináč za mě je štrůdl taky to nej co mi padne do huby...ať už klasika s jabkama, tak slanej
Prosinec 3, 200915 r hledáš podnájem jo??tak to úspěšný lov já nedávno taky hledala a našla..a na štrůdl tě někdy teda pozvu jestli to dobře dopadne a ozve se mi realitky, tak to snad taky dobře dopadne. uvidím děkuji, rád se klidně pozvu i sám, pokud by jsi neměla čas
Prosinec 3, 200915 r jasný, musel jsem vás tu pozdravit ale koukám jen nakouknu a Standa to balí...já sem se sprchoval ahoj a dobrou noc Stando
Prosinec 3, 200915 r rád se klidně pozvu i sám, pokud by jsi neměla čas to je slovo chlapa pak se pochlub hnízdečkem
Prosinec 3, 200915 r dobrý večer knajpo takovou dobu jsem tu nebyl, teď nakouknu a o čem jiným se tu může debatovat...ha...žrádlo jináč za mě je štrůdl taky to nej co mi padne do huby...ať už klasika s jabkama, tak slanej Nazdar Jendo, co ty tu?
Prosinec 3, 200915 r dobrý večer knajpo takovou dobu jsem tu nebyl, teď nakouknu a o čem jiným se tu může debatovat...ha...žrádlo jináč za mě je štrůdl taky to nej co mi padne do huby...ať už klasika s jabkama, tak slanej omyl kamaráde, asi tak 10 stránek zpět to bylo zajímavější jak žrádlo jasný, musel jsem vás tu pozdravit ale koukám jen nakouknu a Standa to balí...já sem se sprchoval ahoj a dobrou noc Stando tak já se kvůli tobě taky dojdu osprchovat a třeba přijdu ještě
Prosinec 3, 200915 r tak pro dnešek to balím, ale určitě se tady zase zastavím, abych si zase početl zajímavé příspěvky :-) nechoooď .. no tak brum brum když jinak nedáš
Prosinec 3, 200915 r čau čau Libore...co já tu? běžná kontrola...musim na tu chásku co se tu schází sem tam mrknout...ale hlavní despota, kazič mládeže Marek tu není, tak moc práce nemám
Prosinec 3, 200915 r omyl kamaráde, asi tak 10 stránek zpět to bylo zajímavější jak žrádlo tak já se kvůli tobě taky dojdu osprchovat a třeba přijdu ještě pak počtu co se tu probíralo za nemravnosti Stando stačí když si převlíkneš ponožky
Prosinec 3, 200915 r čau čau Libore...co já tu? běžná kontrola...musim na tu chásku co se tu schází sem tam mrknout...ale hlavní despota, kazič mládeže Marek tu není, tak moc práce nemám Chceš vidět občanku jo? Marek se tu poslední dobou moc neukazuje
Prosinec 3, 200915 r pak počtu co se tu probíralo za nemravnosti Stando stačí když si převlíkneš ponožky co by se tu jinýho mohlo probýrat než a žrádlo :smich:
Prosinec 3, 200915 r Chceš vidět občanku jo? Marek se tu poslední dobou moc neukazuje přesně tak mladej a dám ti dejchnout do trubičky co to?...jste ho vyhnaly?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.