Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak ten jsem nepekla..dnes bylo na programu pečení cukroví škoda, až bude na programu dej vědět, já rád štrůdl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 (editace) jo, štrůdl je taky výbornej Editováno: 3. Prosinec 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 jakto??? hledám podnájem, ael až ho najdu, budu se tady zdržovat déle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 jo, štrůdl je taky výbornej není výbornej, je NEJLEPŠÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ano, omlouvám se a kaju se :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 to nemusíš, hlavní je, že chutná mě :-)) a tobě nedám ani kousíček :-)) ahoj Jindřiško ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ano, omlouvám se a kaju se :worthy za co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak pro dnešek to balím, ale určitě se tady zase zastavím, abych si zase početl zajímavé příspěvky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 za co? za to že jsem řekl, že je štrůdl výbornej a né nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 to nemusíš, hlavní je, že chutná mě :-)) a tobě nedám ani kousíček :-))ahoj Jindřiško ;-) hledáš podnájem jo??tak to úspěšný lov já nedávno taky hledala a našla.. a na štrůdl tě někdy teda pozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ááááááá Pan Sporťák zavítal na čumendu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak pro dnešek to balím, ale určitě se tady zase zastavím, abych si zase početl zajímavé příspěvky :-) tak se měj, čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 dobrý večer knajpo takovou dobu jsem tu nebyl, teď nakouknu a o čem jiným se tu může debatovat...ha...žrádlo jináč za mě je štrůdl taky to nej co mi padne do huby...ať už klasika s jabkama, tak slanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 hledáš podnájem jo??tak to úspěšný lov já nedávno taky hledala a našla..a na štrůdl tě někdy teda pozvu jestli to dobře dopadne a ozve se mi realitky, tak to snad taky dobře dopadne. uvidím děkuji, rád se klidně pozvu i sám, pokud by jsi neměla čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 jasný, musel jsem vás tu pozdravit ale koukám jen nakouknu a Standa to balí...já sem se sprchoval ahoj a dobrou noc Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 rád se klidně pozvu i sám, pokud by jsi neměla čas to je slovo chlapa pak se pochlub hnízdečkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 dobrý večer knajpo takovou dobu jsem tu nebyl, teď nakouknu a o čem jiným se tu může debatovat...ha...žrádlo jináč za mě je štrůdl taky to nej co mi padne do huby...ať už klasika s jabkama, tak slanej Nazdar Jendo, co ty tu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 dobrý večer knajpo takovou dobu jsem tu nebyl, teď nakouknu a o čem jiným se tu může debatovat...ha...žrádlo jináč za mě je štrůdl taky to nej co mi padne do huby...ať už klasika s jabkama, tak slanej omyl kamaráde, asi tak 10 stránek zpět to bylo zajímavější jak žrádlo jasný, musel jsem vás tu pozdravit ale koukám jen nakouknu a Standa to balí...já sem se sprchoval ahoj a dobrou noc Stando tak já se kvůli tobě taky dojdu osprchovat a třeba přijdu ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak pro dnešek to balím, ale určitě se tady zase zastavím, abych si zase početl zajímavé příspěvky :-) nechoooď .. no tak brum brum když jinak nedáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Standovi na tou štrůdlu fakt moc záleží, že se na něj i sám pozve :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 čau čau Libore...co já tu? běžná kontrola...musim na tu chásku co se tu schází sem tam mrknout...ale hlavní despota, kazič mládeže Marek tu není, tak moc práce nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 omyl kamaráde, asi tak 10 stránek zpět to bylo zajímavější jak žrádlo tak já se kvůli tobě taky dojdu osprchovat a třeba přijdu ještě pak počtu co se tu probíralo za nemravnosti Stando stačí když si převlíkneš ponožky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 čau čau Libore...co já tu? běžná kontrola...musim na tu chásku co se tu schází sem tam mrknout...ale hlavní despota, kazič mládeže Marek tu není, tak moc práce nemám Chceš vidět občanku jo? Marek se tu poslední dobou moc neukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 pak počtu co se tu probíralo za nemravnosti Stando stačí když si převlíkneš ponožky co by se tu jinýho mohlo probýrat než a žrádlo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Chceš vidět občanku jo? Marek se tu poslední dobou moc neukazuje přesně tak mladej a dám ti dejchnout do trubičky co to?...jste ho vyhnaly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.