kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 a myslíš, že by jí někdo chtěl jo? blázne, jsem mladej...opečovávanej...málo najeto....by se o ní zájemci prali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 blázne, jsem mladej...opečovávanej...málo najeto....by se o ní zájemci prali no jak myslíš aby ti pak nezůstaly jen oči pro pláč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 to už je druhá slezina, co se tu za dnešek plánuje a jaká je ta první, to jsem zase o něco přišel Stando víš že by to znělo i fajně myslíš že bychom se měli zeptat i Žanet, nebo to zvládnem sami ozhodnout? já bych to rozhodnul sami a Žandě to jemně ozmámíme, jak se rozhodlo, určitě bude souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no nevim nevim..mám tu péct štrůdl..radši zdrhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 přesně tak, jen oči by zůstaly...tak by se o mě prali tomu by jste bando nevěřili, ale já si tu tak pěkně mlsám studená obložená mísa...prý na noc a před spánkem to tvaruje správně tělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no jak myslíš aby ti pak nezůstaly jen oči pro pláč spíš by zbyly jen oči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 a jaká je ta první, to jsem zase o něco přišeljá bych to rozhodnul sami a Žandě to jemně ozmámíme, jak se rozhodlo, určitě bude souhlasit tak mluvilo se o srazu hospody jj, když se to jemně oznámí, tak by to mohlo projít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no nevim nevim..mám tu péct štrůdl..radši zdrhnu nám neutečeš, mi jsme všude po republice Stando to zní rozumě, máš rozhodovací právo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 žanet to nám přece neuděláš :-) honzíku, tak to nebudu chtít ani ty oči, když takhle hezky na noc papáš, to bude samej tuk a nic z toho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 přesně tak, jen oči by zůstaly...tak by se o mě prali a druhej den by jsme si pochutnávali na výborný číně, to máš pravdu, ty oči by se jim nehodily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 spíš by zbyly jen oči děkuji za zastání...dyť ty víš jak jsem zachovalej...stav 1A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Libore jo??kdy a kde?? Jendo tentokrát to nechám na tobě, beru si 49% hlasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no nevim nevim..mám tu péct štrůdl..radši zdrhnu no to né, nikam! hezky nám upečeš štrůdlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 a druhej den by jsme si pochutnávali na výborný číně, to máš pravdu, ty oči by se jim nehodily nevíš co je dobrý...česká kuchyně (z čecha) je to nej Stando moje oči jsou samej sval a šlacha...víš jak je posiluju...denně čumim na bednu a monitor...až se z btooho potim do trenek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 děkuji za zastání...dyť ty víš jak jsem zachovalej...stav 1A asi to bude vypadat blbě, ale asi zae nebudu moct souhlasit dej mi 50:50 a nebo přítele na telefonu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Libore jo??kdy a kde??Jendo tentokrát to nechám na tobě, beru si 49% hlasu zatim nikdy a nikde , jen se mluvilo jak to udělat, když je každej z jiný části čr a i slovenska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 nevíš co je dobrý...česká kuchyně (z čecha) je to nej Stando moje oči jsou samej sval a šlacha...víš jak je posiluju...denně čumim na bednu a monitor...až se z btooho potim do trenek česká kuchyně je výborná, ale nesmí jí vařit vietnamec z čecha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no právě Honzo :-)) takže nic pro mě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 zatim nikdy a nikde , jen se mluvilo jak to udělat, když je každej z jiný části čr a i slovenska tak to je blbý ale navrhuji udělat to v Praze, je to přibližně na středu všech, tak nebude moct nikdo říct, že to má dál než druhej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ste rozmazlený a namyšlený, jen já vím jak jsem výbornej a úžasnej kus chlapa to setkání knajpy by byo supr, ale je to téměř nemožný...maximálně se tak srazit na SH srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak to je blbýale navrhuji udělat to v Praze, je to přibližně na středu všech, tak nebude moct nikdo říct, že to má dál než druhej lol to by se vám pražákům líbilo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 STANDO děkuju za popisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak to je blbýale navrhuji udělat to v Praze, je to přibližně na středu všech, tak nebude moct nikdo říct, že to má dál než druhej dobře, ale uděláme to až budeš v jižních čechách, aby jsi to neměl blíž než mi, protože to by mě dost štvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ale tentokrát to opravdu balím, protože musím narozdíl od některých ráno zase do práce takže všem dobrou s kobrou a spětě v leže :-) Žanet neboj, na ten štrůdlík se někdy pozvu, když se stydíš :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ste rozmazlený a namyšlený, jen já vím jak jsem výbornej a úžasnej kus chlapa to setkání knajpy by byo supr, ale je to téměř nemožný...maximálně se tak srazit na SH srazu :smich: ano pane, ty jsi ukázkovej kus chlapa ale tak třeba to dopane, a na SH sraz se zajedu podívat určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.