Květen 7, 200916 r a končíš..odebírám Ti funkci sportovního referenta..... to snad néééé a já už si ušil elastickej dres a připl cedulku "vrchní sportovní referent" dobrou Marku Standa: už je pryč vedoucí?
Květen 7, 200916 r Autor no konečně ta brzda jde spat a můžem to trochu rozjed.......platim kolo fernetuuujinak kibi asi tě nepřekvapí když napíšu že mi vychazí 15-16 noční....to je koukam ta nejhorší varianta co šla A Ty asi končíš jako zástupce
Květen 7, 200916 r hoši já mít možnost udělat Vám popisky pod avatarem, tak tam máte takový krásný, až by zrak přecházel
Květen 7, 200916 r ted nevim jestli vas ty ruce nebolej u toho pc než z toho pc :D :D ... že vy koukate na nějakou erotiku???
Květen 7, 200916 r no konečně ta brzda jde spat a můžem to trochu rozjed.......platim kolo fernetuuujinak kibi asi tě nepřekvapí když napíšu že mi vychazí 15-16 noční....to je koukam ta nejhorší varianta co šla to je škoda no....zákon schválnosti funguje výborně kluci Mára asi hovno vidí, ty nápisy sou snad pro slepý
Květen 7, 200916 r Autor hoši já mít možnost udělat Vám popisky pod avatarem, tak tam máte takový krásný, až by zrak přecházel Tak se s někým spoj a požádej ho o to...plošíííím já tam chci mít něco klášnýho.....
Květen 7, 200916 r Autor ted nevim jestli vas ty ruce nebolej u toho pc než z toho pc ... že vy koukate na nějakou erotiku??? chceš link, aby jsi se v noci nenudil v práci?
Květen 7, 200916 r ty popisky pod avatarem by byly výborný - Márovi by se tam šiklo...."milovník Mléka" ahoj a dobrou noc Romane
Květen 7, 200916 r kdo odejde z hospody pře hadrem je mááčo.... ... stando tak to napiš sem když to projde moji cenzurou tak si to tam lipnu sam
Květen 7, 200916 r chceš link, aby jsi se v noci nenudil v práci? radši ne v praci na nekoukam náš IT je debil
Květen 7, 200916 r Tak se s někým spoj a požádej ho o to...plošíííím já tam chci mít něco klášnýho..... neboj, už jsem si udělal poznámky, jak tu bude Admin, hned je tam máte
Květen 7, 200916 r Autor ty popisky pod avatarem by byly výborný - Márovi by se tam šiklo...."milovník Mléka" ahoj a dobrou noc Romane Ty hele.......normálně se musíme sejít...máte to od sebe kousek - cca 30 km..rád bych poznal orgána a mlíko máš rád Ty....já mám rád bůček...
Květen 7, 200916 r tady jsou moje postřehy a návrhy Honza(kibi)- vrchní sportovní referent Marek- hlavní vedoucí Jindra(raca)-zástupce
Květen 7, 200916 r Autor neboj, už jsem si udělal poznámky, jak tu bude Admin, hned je tam máte a máš to u mě....jedinej spúolehlivej z týhle bandy..samo že po mě
Květen 7, 200916 r Standa: hmmm, pod avatarem se mi to "vašnosta fora" bude vyjímat skvěle ...no necháme se překvapit ráca: a čučíš aspoň na ty seriály, jak jsem dával link?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.