baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 STANDO děkuju za popisek super popisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 STANDO děkuju za popisek a už se to tu zas olizuje....uff alespoň že je po 22 hodině pěknej popisek Stando kdyby jsi se nudil, tak mi tam taky něco vymysli...co to nechám na tobě, přeci jen ten sporťák...teď když žeru v noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ŽAnet nemáš zač, rád jsem posloužil dobré věci Libore mě ani ne, ale co bych s Váma měl dělat, nic jinýho by mi nezbylo Honzo to by šlo, jen nadhoď datum, abych si to mohl naplánovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ale tentokrát to opravdu balím, protože musím narozdíl od některých ráno zase do prácetakže všem dobrou s kobrou a spětě v leže :-) Žanet neboj, na ten štrůdlík se někdy pozvu, když se stydíš :-) :-) já taky vstávám na šestou tak se měj, a někdy zajedem na ten štrůdl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ale tentokrát to opravdu balím, protože musím narozdíl od některých ráno zase do prácetakže všem dobrou s kobrou a spětě v leže :-) Žanet neboj, na ten štrůdlík se někdy pozvu, když se stydíš :-) :-) zdar a dobrou noc Stando, taky za chvilku miznu...no jo nenechám tě v tom a ráno taky půjdu makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Honzo zkusím něco vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ale tentokrát to opravdu balím, protože musím narozdíl od některých ráno zase do prácetakže všem dobrou s kobrou a spětě v leže :-) Žanet neboj, na ten štrůdlík se někdy pozvu, když se stydíš :-) :-) dobrou nocku ..helééé já se nestydíííím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Honzo zkusím něco vymyslet když vymyslíš tak vymyslíš když ne, tak....každopádně by to měo vystihovat moji úžasnou milou ideální vytříbřenou povahu...jo a skromnost kterou tolik oplývám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 čus bus to rád slyším Žanet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 když vymyslíš tak vymyslíš když ne, tak....každopádně by to měo vystihovat moji úžasnou milou ideální vytříbřenou povahu...jo a skromnost kterou tolik oplývám joo teď to vystihuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ahoj Stando, ať tě koušu blechy a jiná havěť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 dobrou nocku ..helééé já se nestydíííím tak upeč štrůdl a pozvi nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak už tu zbyla jen ta silná trojka ani se mi nechce spát, ale budu muset...ráno před 6tou budíček aaa že se mi chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 když vymyslíš tak vymyslíš když ne, tak....každopádně by to měo vystihovat moji úžasnou milou ideální vytříbřenou povahu...jo a skromnost kterou tolik oplývám Honzo máš to tam, sna jsem se trefil do tvých požadavků :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak už tu zbyla jen ta silná trojka ani se mi nechce spát, ale budu muset...ráno před 6tou budíček aaa že se mi chce jo to jsme na tom stejně, to zas budou slova až začne zvonit budík :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak upeč štrůdl a pozvi nás prosím já k štrůdlu rád teplé kakao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak upeč štrůdl a pozvi nás všechny?já myslela že jen Standu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 a co by jsi ještě chtěl Honzíčku :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Honzo máš to tam, sna jsem se trefil do tvých požadavků :-)) a já myslel, že tam bude.....král fora....ten bez terýho nemůžeme žít....ideální muž....pán tvorstva...skrátka něco v tom smyslu ale jo, i tohle ujde dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 všechny?já myslela že jen Standu tak teď si me moooc zklamala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 všechny?já myslela že jen Standu mi jsme Standovo příslušenství....já pravá ruka...Libor levá půlka híždě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 mi jsme Standovo příslušenství....já pravá ruka...Libor levá půlka híždě lol teď jsem se fakt zasmál, super ale nějak se spřeklep, já jsem pravá ruka a ty ta prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 mi jsme Standovo příslušenství....já pravá ruka...Libor levá půlka híždě když seš teda na ten pravopis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 lol teď jsem se fakt zasmál, super ale nějak se spřeklep, já jsem pravá ruka a ty ta prdel ty si to pleteš...se mnou je prdel a nééé že jsem prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 a já myslel, že tam bude.....král fora....ten bez terýho nemůžeme žít....ideální muž....pán tvorstva...skrátka něco v tom smyslu ale jo, i tohle ujde dík a nechceš taho nějak moc ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.