Prosinec 3, 200915 r STANDO děkuju za popisek a už se to tu zas olizuje....uff alespoň že je po 22 hodině pěknej popisek Stando kdyby jsi se nudil, tak mi tam taky něco vymysli...co to nechám na tobě, přeci jen ten sporťák...teď když žeru v noci
Prosinec 3, 200915 r ŽAnet nemáš zač, rád jsem posloužil dobré věci Libore mě ani ne, ale co bych s Váma měl dělat, nic jinýho by mi nezbylo Honzo to by šlo, jen nadhoď datum, abych si to mohl naplánovat :-)
Prosinec 3, 200915 r ale tentokrát to opravdu balím, protože musím narozdíl od některých ráno zase do prácetakže všem dobrou s kobrou a spětě v leže :-) Žanet neboj, na ten štrůdlík se někdy pozvu, když se stydíš :-) :-) já taky vstávám na šestou tak se měj, a někdy zajedem na ten štrůdl
Prosinec 3, 200915 r ale tentokrát to opravdu balím, protože musím narozdíl od některých ráno zase do prácetakže všem dobrou s kobrou a spětě v leže :-) Žanet neboj, na ten štrůdlík se někdy pozvu, když se stydíš :-) :-) zdar a dobrou noc Stando, taky za chvilku miznu...no jo nenechám tě v tom a ráno taky půjdu makat
Prosinec 3, 200915 r ale tentokrát to opravdu balím, protože musím narozdíl od některých ráno zase do prácetakže všem dobrou s kobrou a spětě v leže :-) Žanet neboj, na ten štrůdlík se někdy pozvu, když se stydíš :-) :-) dobrou nocku ..helééé já se nestydíííím
Prosinec 3, 200915 r Honzo zkusím něco vymyslet když vymyslíš tak vymyslíš když ne, tak....každopádně by to měo vystihovat moji úžasnou milou ideální vytříbřenou povahu...jo a skromnost kterou tolik oplývám
Prosinec 3, 200915 r když vymyslíš tak vymyslíš když ne, tak....každopádně by to měo vystihovat moji úžasnou milou ideální vytříbřenou povahu...jo a skromnost kterou tolik oplývám joo teď to vystihuje
Prosinec 3, 200915 r tak už tu zbyla jen ta silná trojka ani se mi nechce spát, ale budu muset...ráno před 6tou budíček aaa že se mi chce
Prosinec 3, 200915 r když vymyslíš tak vymyslíš když ne, tak....každopádně by to měo vystihovat moji úžasnou milou ideální vytříbřenou povahu...jo a skromnost kterou tolik oplývám Honzo máš to tam, sna jsem se trefil do tvých požadavků :-))
Prosinec 3, 200915 r tak už tu zbyla jen ta silná trojka ani se mi nechce spát, ale budu muset...ráno před 6tou budíček aaa že se mi chce jo to jsme na tom stejně, to zas budou slova až začne zvonit budík :smich:
Prosinec 3, 200915 r Honzo máš to tam, sna jsem se trefil do tvých požadavků :-)) a já myslel, že tam bude.....král fora....ten bez terýho nemůžeme žít....ideální muž....pán tvorstva...skrátka něco v tom smyslu ale jo, i tohle ujde dík
Prosinec 3, 200915 r všechny?já myslela že jen Standu mi jsme Standovo příslušenství....já pravá ruka...Libor levá půlka híždě
Prosinec 3, 200915 r mi jsme Standovo příslušenství....já pravá ruka...Libor levá půlka híždě lol teď jsem se fakt zasmál, super ale nějak se spřeklep, já jsem pravá ruka a ty ta prdel
Prosinec 3, 200915 r mi jsme Standovo příslušenství....já pravá ruka...Libor levá půlka híždě když seš teda na ten pravopis
Prosinec 3, 200915 r lol teď jsem se fakt zasmál, super ale nějak se spřeklep, já jsem pravá ruka a ty ta prdel ty si to pleteš...se mnou je prdel a nééé že jsem prdel
Prosinec 3, 200915 r a já myslel, že tam bude.....král fora....ten bez terýho nemůžeme žít....ideální muž....pán tvorstva...skrátka něco v tom smyslu ale jo, i tohle ujde dík a nechceš taho nějak moc ????
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.