Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
STANDO děkuju za popisek kol5

a už se to tu zas olizuje....uff alespoň že je po 22 hodině :smich:

pěknej popisek :palec2:

Stando kdyby jsi se nudil, tak mi tam taky něco vymysli...co to nechám na tobě, přeci jen ten sporťák...teď když žeru v noci :D

Vloženo

ŽAnet nemáš zač, rád jsem posloužil dobré věci

Libore mě ani ne, ale co bych s Váma měl dělat, nic jinýho by mi nezbylo

Honzo to by šlo, jen nadhoď datum, abych si to mohl naplánovat :-)

Vloženo
ale tentokrát to opravdu balím, protože musím narozdíl od některých ráno zase do práce

takže všem dobrou s kobrou a spětě v leže :-)

Žanet neboj, na ten štrůdlík se někdy pozvu, když se stydíš :-) :-)

já taky vstávám na šestou :feve::help:

tak se měj, a někdy zajedem na ten štrůdl :)

Vloženo
ale tentokrát to opravdu balím, protože musím narozdíl od některých ráno zase do práce

zdar a dobrou noc Stando, taky za chvilku miznu...no jo nenechám tě v tom a ráno taky půjdu makat :)

Vloženo

dobrou nocku kol5 ..helééé já se nestydíííím :p:smich:

Vloženo
Honzo zkusím něco vymyslet

když vymyslíš tak vymyslíš když ne, tak....každopádně by to měo vystihovat moji úžasnou milou ideální vytříbřenou povahu...jo a skromnost kterou tolik oplývám :D

Vloženo
když vymyslíš tak vymyslíš když ne, tak....každopádně by to měo vystihovat moji úžasnou milou ideální vytříbřenou povahu...jo a skromnost kterou tolik oplývám :D

joo teď to vystihuje :palec2:

Vloženo

Honzo máš to tam, sna jsem se trefil do tvých požadavků :-))

Vloženo
tak už tu zbyla jen ta silná trojka :) ani se mi nechce spát, ale budu muset...ráno před 6tou budíček aaa že se mi chce <_<

jo to jsme na tom stejně, to zas budou slova až začne zvonit budík :smich: :smich:

Vloženo
Honzo máš to tam, sna jsem se trefil do tvých požadavků :-))

a já myslel, že tam bude.....král fora....ten bez terýho nemůžeme žít....ideální muž....pán tvorstva...skrátka něco v tom smyslu kol119 ale jo, i tohle ujde :D dík ;)

Vloženo
mi jsme Standovo příslušenství....já pravá ruka...Libor levá půlka híždě :D

lol lol teď jsem se fakt zasmál, super :palec2::smich: ale nějak se spřeklep, já jsem pravá ruka a ty ta prdel lol

Vloženo
a já myslel, že tam bude.....král fora....ten bez terýho nemůžeme žít....ideální muž....pán tvorstva...skrátka něco v tom smyslu kol119 ale jo, i tohle ujde :D dík ;)

a nechceš taho nějak moc ???? :smich::smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...