Prosinec 3, 200915 r mi jsme Standovo příslušenství....já pravá ruka...Libor levá půlka híždě sueper, teď opravdu nevím jestli mám jásat nebo být zakomplexován
Prosinec 3, 200915 r a nechceš taho nějak moc ???? tsss naopak, to jsem se ještě držel abych nenapsal všechny svoje pozitiva
Prosinec 3, 200915 r to Y bylo vpořádku, já ho psal s tvrdym tak to kecáš, jestli to bereš podle toho, tak si to I psal s měkým
Prosinec 3, 200915 r sueper, teď opravdu nevím jestli mám jásat nebo být zakomplexován z Jendy jakožto části prdele bych komplexy určitě měl
Prosinec 3, 200915 r sueper, teď opravdu nevím jestli mám jásat nebo být zakomplexován mě bys híčkat svoji pravou ruku...co budeš dělat s levou půlkou zadnice nechám na tobě
Prosinec 3, 200915 r z Jendy jakožto části prdele bych komplexy určitě měl mít takovou prdel, tak si sedám na hlavu, protože to by byla echt škoda mít na ní otlačky
Prosinec 3, 200915 r mít takovou prdel, tak si sedám na hlavu, protože to by byla echt škoda mít na ní otlačky tak každej má na tvojí prdel jinej názor no :smich:
Prosinec 3, 200915 r tak každej má na tvojí prdel jinej názor no :smich: mě to neurazí...z toho si na prdel nesednu a už dost, tohle není modrá ústřice....asi jsme i Žanet vyplašili
Prosinec 3, 200915 r uff koukám na hodiny a ono to tak letí....tak taky miznu nocovat...takže dobrou noc a kdo vstáv, tak pravou napřed jo
Prosinec 3, 200915 r mě to neurazí...z toho si na prdel nesednu a už dost, tohle není modrá ústřice....asi jsme i Žanet vyplašili :smich: snad ne, má ráda pořádný chlapy
Prosinec 3, 200915 r uff koukám na hodiny a ono to tak letí....tak taky miznu nocovat...takže dobrou noc a kdo vstáv, tak pravou napřed jo no budu rád když se ráno z tý postele vykoupu a ještě bych měl přemejšlet jaká noha je pravá?? :smich:
Prosinec 3, 200915 r to už to všici balíte jo???no sama se tu budu bát neboooj....mám návod jak to překonat, takže piš si jo půl kg jablek.....listové těsto...rozinky.....jo a k výslednýmu štrůdlu to teplé kakao miznu Žanet, dobrou noc
Prosinec 3, 200915 r ha..otevřená nabítka k sexu ty seš kaňour Libore :smich: taky si mě musel takhle odhalit co?
Prosinec 3, 200915 r :smich: taky si mě musel takhle odhalit co? neboj já to nikomu neřeknu pouze v případě kvalitního "jablečno skořicového" úplatku ale už vážně miznu:) DOBROU NOC
Prosinec 3, 200915 r neboooj....mám návod jak to překonat, takže piš si jo půl kg jablek.....listové těsto...rozinky.....jo a k výslednýmu štrůdlu to teplé kakao miznu Žanet, dobrou noc Jeníku...dobrou noc
Prosinec 3, 200915 r neboj já to nikomu neřeknu pouze v případě kvalitního "jablečno skořicového" úplatku ale už vážně miznu:) DOBROU NOC dobrou noc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.