baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ty si to pleteš...se mnou je prdel a nééé že jsem prdel to vyjde nastejno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 když seš teda na ten pravopis to Y bylo vpořádku, já ho psal s tvrdym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 mi jsme Standovo příslušenství....já pravá ruka...Libor levá půlka híždě sueper, teď opravdu nevím jestli mám jásat nebo být zakomplexován Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 a nechceš taho nějak moc ???? tsss naopak, to jsem se ještě držel abych nenapsal všechny svoje pozitiva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 to Y bylo vpořádku, já ho psal s tvrdym tak to kecáš, jestli to bereš podle toho, tak si to I psal s měkým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 sueper, teď opravdu nevím jestli mám jásat nebo být zakomplexován z Jendy jakožto části prdele bych komplexy určitě měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 sueper, teď opravdu nevím jestli mám jásat nebo být zakomplexován mě bys híčkat svoji pravou ruku...co budeš dělat s levou půlkou zadnice nechám na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 z Jendy jakožto části prdele bych komplexy určitě měl mít takovou prdel, tak si sedám na hlavu, protože to by byla echt škoda mít na ní otlačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 mít takovou prdel, tak si sedám na hlavu, protože to by byla echt škoda mít na ní otlačky tak každej má na tvojí prdel jinej názor no :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Tak já to balím, mějte se a nezlobte tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak každej má na tvojí prdel jinej názor no :smich: mě to neurazí...z toho si na prdel nesednu a už dost, tohle není modrá ústřice....asi jsme i Žanet vyplašili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 to už to všici balíte jo???no sama se tu budu bát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 uff koukám na hodiny a ono to tak letí....tak taky miznu nocovat...takže dobrou noc a kdo vstáv, tak pravou napřed jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 mě to neurazí...z toho si na prdel nesednu a už dost, tohle není modrá ústřice....asi jsme i Žanet vyplašili :smich: snad ne, má ráda pořádný chlapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 to už to všici balíte jo???no sama se tu budu bát tak pojď spát taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 uff koukám na hodiny a ono to tak letí....tak taky miznu nocovat...takže dobrou noc a kdo vstáv, tak pravou napřed jo no budu rád když se ráno z tý postele vykoupu a ještě bych měl přemejšlet jaká noha je pravá?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 to už to všici balíte jo???no sama se tu budu bát neboooj....mám návod jak to překonat, takže piš si jo půl kg jablek.....listové těsto...rozinky.....jo a k výslednýmu štrůdlu to teplé kakao miznu Žanet, dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak pojď spát taky ha..otevřená nabítka k sexu ty seš kaňour Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak pojď spát taky já nemám s kým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ha..otevřená nabítka k sexu ty seš kaňour Libore :smich: taky si mě musel takhle odhalit co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 :smich: taky si mě musel takhle odhalit co? neboj já to nikomu neřeknu pouze v případě kvalitního "jablečno skořicového" úplatku ale už vážně miznu:) DOBROU NOC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 neboooj....mám návod jak to překonat, takže piš si jo půl kg jablek.....listové těsto...rozinky.....jo a k výslednýmu štrůdlu to teplé kakao miznu Žanet, dobrou noc Jeníku...dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 neboj já to nikomu neřeknu pouze v případě kvalitního "jablečno skořicového" úplatku ale už vážně miznu:) DOBROU NOC dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 No a já jdu taky tak dobrou Žanet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 dobrou noc kluci,díky za super pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.