Prosinec 4, 200915 r jake?????? :kuk: nechapem..... ... koukám asi dneska nemáš svůj den co?? ...no je pátek jaksi žee
Prosinec 4, 200915 r hele teď sosám ty kurvičky tak sem zvědavej,ale ten singl je verry good WTF ? .) Dave asi takhle
Prosinec 4, 200915 r nechápu tooohooo zmrda.... a jako bonus sem dostal včera pokutu za parkování ...
Prosinec 4, 200915 r WTF ? .) Kurtizány z 25. Avenue - Teorie morfické rezonance Upraveno Prosinec 4, 200915 r od spineshank
Prosinec 4, 200915 r Autor nechápu tooohooo zmrda.... a jako bonus sem dostal včera pokutu za parkování ... Já bych něco napsal, ale abych moc neprudil a nerejpal.....tak radši nic....
Prosinec 4, 200915 r nechápu tooohooo zmrda.... a jako bonus sem dostal včera pokutu za parkování ... tak to bude ještě něco do třetice...že by ti zakukal sputnik
Prosinec 4, 200915 r Já bych něco napsal, ale abych moc neprudil a nerejpal.....tak radši nic.... ty woe Máro už se na to vyser a kuava normálně piš...tě tu všichni známe
Prosinec 4, 200915 r tak dobře...JIRKO DOBŘE TI TAK..TO MÁŠ ZA VŠECHNO CO JSI KDY UDĚLAL ZLÝHO Ty zmrďochu ..... kééž ti spadne na auto helikoptéééra !!!
Prosinec 4, 200915 r Autor Ty zmrďochu ..... kééž ti spadne na auto helikoptéééra !!! taky Tě koloušku
Prosinec 4, 200915 r Nazdárek hospodo dnes to dřiv nešlo od rána blázinec,jeden vyjezd za druhym,naštěstí aspon napatat jsem se už stihl bramborové knedlíčky s přelivem šunky,uzeneho a se zelím.
Prosinec 4, 200915 r Ty zmrďochu ..... kééž ti spadne na auto helikoptéééra !!! boeing 747 :smich: :smich: :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.