cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 ahoj Žanet, no jasně, jsme ráno ani nemohl dospat (kecám, spíš jsem se nemohl vykopat z postele ) Jinak se těším na zítřek vše připravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Libore : nazdáár Dave : co je ?? Já mám na klubové kartě nick "Evens" tak drž kušnu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 jak bonus co bonus , dam vam ako bonus jeden vtip no jako nějakou zajímavou fotku, aby jsme se měli na co těšit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 vše připravím tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Libore : nazdáár Dave : co je ?? Já mám na klubové kartě nick "Evens" tak drž kušnu ) :kuk: o co ide? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Ondro navnadil si mě, jdu si udělat to kafe, za chvíli jsem tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Ondro navnadil si mě, jdu si udělat to kafe, za chvíli jsem tu ještě že si uděáš jen to kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 síím,se smetanou jj už ji protebe šlehám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 (editace) ještě že si uděáš jen to kafe Hele čertice že Ty ho škádlíš Editováno: 4. Prosinec 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Ondro, vem si z tohohle případu ponaučení úplně mě z toho polil studenej pot........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Libore : nazdáár Dave : co je ?? Já mám na klubové kartě nick "Evens" tak drž kušnu ) no jo to proto že to tady na foru neumíš správně napsat :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 jj už ji protebe šlehám ručním šlehačem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 :kuk: o co ide? hele nemusíš dávat foto ve spodním prádle,stačí i civilní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 :kuk: o co ide? O to jak se tu hajis ze ty zkomolil nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 ještě že si uděáš jen to kafe no toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Hele čertice že Ty ho škádlíš jj je to čertice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 no jo to proto že to tady na foru neumíš správně napsat :smich: ja nemuzu za to ze admin tohoto fora nema za sebou ani pripravku na materskou skolku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 (editace) úplně mě z toho polil studenej pot........ Z toho že ti žena zničí pc nebo že jí zabiješ? Editováno: 4. Prosinec 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 ja nemuzu za to ze admin tohoto fora nema za sebou ani pripravku na materskou skolku pozor aby jsi nedostal varování...nepřítel naslouchá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Napsal sem to veřejně ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 ručním šlehačem?? jj ručním protože pak je nejkrémovější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Z toho že ti žena zničí pc nebo že jí zabiješ? to PC to zabití už by byla jen třešnička na dortu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Ondro něco bych tu pro tebe měl .) Pošli adresu v SZ !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 pozor aby jsi nedostal varování...nepřítel naslouchá tak myslím že má Jirka pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Ondro něco bych tu pro tebe měl .) Pošli adresu v SZ !! spineshank@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.