Prosinec 4, 200915 r ahoj Žanet, no jasně, jsme ráno ani nemohl dospat (kecám, spíš jsem se nemohl vykopat z postele ) Jinak se těším na zítřek vše připravím
Prosinec 4, 200915 r Libore : nazdáár Dave : co je ?? Já mám na klubové kartě nick "Evens" tak drž kušnu )
Prosinec 4, 200915 r jak bonus co bonus , dam vam ako bonus jeden vtip no jako nějakou zajímavou fotku, aby jsme se měli na co těšit
Prosinec 4, 200915 r Libore : nazdáár Dave : co je ?? Já mám na klubové kartě nick "Evens" tak drž kušnu ) :kuk: o co ide?
Prosinec 4, 200915 r Ondro navnadil si mě, jdu si udělat to kafe, za chvíli jsem tu ještě že si uděáš jen to kafe
Prosinec 4, 200915 r ještě že si uděáš jen to kafe Hele čertice že Ty ho škádlíš Upraveno Prosinec 4, 200915 r od Vlasta
Prosinec 4, 200915 r Ondro, vem si z tohohle případu ponaučení úplně mě z toho polil studenej pot........
Prosinec 4, 200915 r Libore : nazdáár Dave : co je ?? Já mám na klubové kartě nick "Evens" tak drž kušnu ) no jo to proto že to tady na foru neumíš správně napsat :smich:
Prosinec 4, 200915 r no jo to proto že to tady na foru neumíš správně napsat :smich: ja nemuzu za to ze admin tohoto fora nema za sebou ani pripravku na materskou skolku
Prosinec 4, 200915 r úplně mě z toho polil studenej pot........ Z toho že ti žena zničí pc nebo že jí zabiješ? Upraveno Prosinec 4, 200915 r od baris
Prosinec 4, 200915 r Autor ja nemuzu za to ze admin tohoto fora nema za sebou ani pripravku na materskou skolku pozor aby jsi nedostal varování...nepřítel naslouchá
Prosinec 4, 200915 r Z toho že ti žena zničí pc nebo že jí zabiješ? to PC to zabití už by byla jen třešnička na dortu
Prosinec 4, 200915 r pozor aby jsi nedostal varování...nepřítel naslouchá tak myslím že má Jirka pravdu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.