Prosinec 4, 200915 r včera mi došlo do SZ toto: Ahoj, nechceš zablokovat Marinaratriartili dává sem blbosti. Majký tak jsem mu napsal toto: QUOTE Ahoj, nechceš zablokovat Marinaratriartili dává sem blbosti. Majký hoj o co jde kdo to je vubec nevim o co go teď mi napsal toto: smazáno díky http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=80129 Vůbec nevím o co šlo :_icon_smich2: ...no ale asi sem pomohl i když jsem nic neudělal Upraveno Prosinec 4, 200915 r od spineshank
Prosinec 4, 200915 r spine včera k večeru tento nic sem dal nějaky, do každeho tematu a vypydalo to asi takhle:gjgýščžýfkmsdkýýjkiááč
Prosinec 4, 200915 r spine včera k večeru tento nic sem dal nějaky, do každeho tematu a vypydalo to asi takhle:gjgýščžýfkmsdkýýjkiááč no to sem si trošku myslel,jen nevím proč to psal mě....o to mi šlo
Prosinec 4, 200915 r tím to asi nebude,spíš si myslím když to tak zpětne probírám že ikona mistr fora ho zmátla jako že jsem MOD
Prosinec 4, 200915 r Asi vedes poctem prizpevku na den .) tak ses na rane o se podívej na dnešek,sem třetí
Prosinec 4, 200915 r páni a dámo , mažu ... čao tak už mažeš,,......tak teda příjemný kulturní zážitek :rock: :rock:
Prosinec 4, 200915 r a hele, čertice je tu tak přece tě tu nenechám samotnýho hele dnes jsem dělala zemlbábu,myslíš že bych s tím měla u standy plus ,místo štrůdlu?
Prosinec 4, 200915 r tak to jsi moc hodná no nevím, pro něj je štrůdl modla , ale určitě bys ho potěšila
Prosinec 4, 200915 r tak to jsi moc hodná no nevím, pro něj je štrůdl modla , ale určitě bys ho potěšila co ty večer se chystáš někam na pivečko??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.