spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 (editace) včera mi došlo do SZ toto: Ahoj, nechceš zablokovat Marinaratriartili dává sem blbosti. Majký tak jsem mu napsal toto: QUOTE Ahoj, nechceš zablokovat Marinaratriartili dává sem blbosti. Majký hoj o co jde kdo to je vubec nevim o co go teď mi napsal toto: smazáno díky http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=80129 Vůbec nevím o co šlo :_icon_smich2: ...no ale asi sem pomohl i když jsem nic neudělal Editováno: 4. Prosinec 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 kuava já ještě hodinu To mi povídej já ještě skoro tfi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 spine včera k večeru tento nic sem dal nějaky, do každeho tematu a vypydalo to asi takhle:gjgýščžýfkmsdkýýjkiááč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Panááčkovvééé tak jáá se připravuji - GOTHIC zjev a do térénu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 spine včera k večeru tento nic sem dal nějaky, do každeho tematu a vypydalo to asi takhle:gjgýščžýfkmsdkýýjkiááč no to sem si trošku myslel,jen nevím proč to psal mě....o to mi šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Asi vedes poctem prizpevku na den .) tak ses na rane o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 páni a dámo , mažu ... čao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 tím to asi nebude,spíš si myslím když to tak zpětne probírám že ikona mistr fora ho zmátla jako že jsem MOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 čau Jirko a užij si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Asi vedes poctem prizpevku na den .) tak ses na rane o se podívej na dnešek,sem třetí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 páni a dámo , mažu ... čao tak už mažeš,,......tak teda příjemný kulturní zážitek :rock: :rock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 se podívej na dnešek,sem třetí a kde se to dá zjistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 klikneš na Můj asistent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 dík, zas vím něco novýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 tak se tu mějte,letím taky domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 a to tu jako zůstanu sám jo Tak čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 ¨já tu jsem na chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 a hele, čertice je tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 a hele, čertice je tu tak přece tě tu nenechám samotnýho hele dnes jsem dělala zemlbábu,myslíš že bych s tím měla u standy plus ,místo štrůdlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 tak to jsi moc hodná no nevím, pro něj je štrůdl modla , ale určitě bys ho potěšila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 tak to jsi moc hodná no nevím, pro něj je štrůdl modla , ale určitě bys ho potěšila co ty večer se chystáš někam na pivečko?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 rád bych, ale mám tu práci takže ještě nevím A co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 rád bych, ale mám tu práci takže ještě nevím A co ty? doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 doma jakto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 dobry vecer:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.