baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 čau Davide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 konecne som doma...neznasam slovenske cesty slovenskych soferov slovesku postu a BILLU !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 konecne som doma...neznasam slovenske cesty slovenskych soferov slovesku postu a BILLU !!!!! tak se přestěhuj do čech, tady budeš nesnášet český cesty, česjý šoféra, českou poštu a i billu to máme lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 jakto?? nemám nějak náladu někam jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 oddrbem sa na mars... ani cesty ani auta ani sofery ani posta ani billa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 čau dádo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 zdravicko pusinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 nemám nějak náladu někam jít čertice, tak to je špatný A co teda budeš dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 zdravicko pusinka zdravíčko ..jo to snad mám dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 BARIS:noo občas kouknu sem jestli tu někdo bude...atak ..vadí???? já poslední dobou večer nikam nechodim,bývám potom divoká tak radši sem doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 (editace) mě to nevadí divoká jo? Editováno: 4. Prosinec 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 mě to nevadí divoká jo? Nojo to radši nebudem rozebírat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 no když nechceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 je tu někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Ahoj, co tak sama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Ahoj, co tak sama? no všichni se na mě vyprdli nooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 wasabiiiii ideee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 dobrý večer vespolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 no všichni se na mě vyprdli nooo no no no, ty si někem zmizela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 (editace) no no no, ty si někem zmizela není pravda ..jen ty mě nevidět Editováno: 4. Prosinec 2009, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 néééé Žanetko, tys tu byla pořád, to je jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 néééé Žanetko, tys tu byla pořád, to je jasný za to nemůžu žes mě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 (editace) nj, ty si tak nenápadná, že jsem si tě ani nevšim A už máš na zejtřek připravenej nějakej čertovskej kostýmek? Editováno: 4. Prosinec 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 včera sem nestíhala a dnes tu je mrtvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 tak všichni jsou v hospodě , mě už se teď nikam nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.