Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
nj, ty si tak nenápadná, že jsem si tě ani nevšim :p

A už máš na zejtřek připravenej nějakej čertovskej kostýmek? ;)

no jo,já sem jak proutek tak mě není vidět :smich:

hele nech se překvapit jo?? :p

Vloženo

vlasto nejsi sám :-(...... dnešní vstavání bylo opravdu hnus.a ještě cesta do prace v mlze sem musel jet krokem aby mě nepřekvapila nějaka zvěř na silnici

Vloženo

tak to tiše a kurevsky zavidim...u nas furt řikali že od 16 budem do konce roku doma,že je krize a kdesi cosi a nakonec jdem až do 23 a pak mezi svatky,tak spolíham na kolegu ketrej jede v lednu na hory že to mezi svatkama vezme za mě

Vloženo
VSTÁVAT BANDO to že je sobota neznamená,že se budete válet do 10 v postýlce pak se nacpete a budete ve válení pokračovat,když já muším makat.

vlasto nic se neboj... ja sem se vzbudil ve dvanast... heheh.... jinak pekny den preji

Vloženo

Je vidět,že jsem měl ráno pravdu Stenly aspoň vylez z pelechu,ale zbytek je celej den někde zalezlej,dnes je sice Mikuláš,ale jedním dnem kdy jste hodný to nezachráníte.

Vloženo

na sveteho mikulasa neuci sa neskusa sa kazda petka odpusta sa, triedna kniha zavara sa...toto uz mne nehrozi...:D este kt omu je aj nedela...kiez by som tak do roboty nemusel zajtra ist...no co ste dostali do cizmiciek ??? :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...