Prosinec 7, 200915 r kua tak ted bych spal tuplem...cus tome no jo propařenej víkend a takto to dopadá
Prosinec 7, 200915 r S tím počítááám... nejhorší je , že sem kalil jen v pátek .)) Ale únava je horší než vopice
Prosinec 7, 200915 r super .... akorát ty nový alba to už je na můj vkus moc techno )) Ale parádně sem si to užil ...!!!
Prosinec 7, 200915 r Ahoj nene uz nemocny nejsem ale jsem porad hrozne zeslably po tech teplotach hroznych no jinak dneska uz v pracovnim procesu a dos esti v praci a pak musim jet domu a delat jeste z domova
Prosinec 7, 200915 r JJ, to my bohuzel delame docela casto, kdyz nechces sedet v praci tak se vzdalene prihlasis z domova do prace a delat, je to milosrdnejsi varianta tedke konci roku (no ono i v prubehu roku) je toho dost atak se musi delat amozna ze nebudou ani zandy vanoce a bude se delat i pres ne ale tak co se nadela pracovatse musi
Prosinec 7, 200915 r Tak jeste tri hodiny a domu a pokraovat ale nevim jak dlouho no nic lepsi je nekdy nevedet
Prosinec 7, 200915 r Co se da delat dneska jak je to s tou praci, tak clovek si zas tak moc vyskakovat nemuze
Prosinec 7, 200915 r caute vsetci otazka, nesviti mi lave brzdove svetlo, len tak narychlo som pozrel jak to vymenit a som z toho debil...to musim nejak oddrbat cele svetlo alebo neviete ako?
Prosinec 7, 200915 r Ondro kde mas avatar? JA SOM MU HOVORIL ZE HO NEMA, ALE ZEVRAJ JE VSETKO V PORIADKU!!!!!!!!!!!!! :kuk: TAK ALE ASI NIE ONDRO !!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.