Prosinec 7, 200915 r Co s tim porad delas, nebo jestli to mas prolinkovany nekam jinam , tak pak je to jasny nekdo s tim neco dela a pak se ti automaticky meni i ten avatar
Prosinec 7, 200915 r Co s tim porad delas, nebo jestli to mas prolinkovany nekam jinam , tak pak je to jasny nekdo s tim neco dela a pak se ti automaticky meni i ten avatar já s tím nic nedělám,mě to valí OK ale klucí mě psali že nic nevidí
Prosinec 7, 200915 r Jáááááááááááááááááááááá,ale zbytek se už asi válí na gauči u šuprstar. tak to já nesleduju
Prosinec 8, 200915 r je to hnus,zima a ještě k tomu jak chčije ,asi bych měl vyrazit někam do teplých krajin k moři............ Upraveno Prosinec 8, 200915 r od spineshank
Prosinec 8, 200915 r Dobre rano, tady uz prestalo konecne prset ale mohlo by zacit snezit, takhle je to o nicem
Prosinec 8, 200915 r Autor počasí je na h*vno.....večer a po ránu to jsou mlhy hustý tak že by se daly krájet....a dost možná dál je i rybníček Brčálník...a v něm se dějí podivuhodné věci.....v rákosí lupne.....ve vrbě hrkne..ve vodě žbluňkne a pak se objevý..........POLICAJT
Prosinec 8, 200915 r No musim rict ze ja policajta nevidel ani nepamatuju a nezastavili me uz taky hodne dlouho
Prosinec 8, 200915 r koukám že každej je z toho "krásnýho"počasí pozitivně naladěnej to jo, v tomhle počasí se mi nechce ani nikam jezdit, mlha a déště, to je pak úžasná cesta
Prosinec 8, 200915 r nazdrarek Ondro uz ho vidim.... zase nevyspalej .. a dnesska to nedozenu kua a to jeste musim na fizlarnu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.