Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Tak pánové ale blíží se půlnoc a já se pomááááááááááááálu loučím.....tak zese zítra.....mějte se....

Raco ať Ti to rychle uběhne...

cože tam maš že i lounací jooo ... no toto to budu muset prozkoumat :-))

no zkoumej zkoumej...ale jak jsem jednou slíbyl tak píšu....už jsme měly dva takový minisrázky - čistě jen o pokec, tak koukejte s Markem sem tam nakouknout a kdyby vyšel čas tak těch pár km snad obětujete aby jste měli tu čest pozdravit vrchního sportovního referenta ;):p

Stando: možná by jsi tam to hlavní mohl Markovi umazat..aby se s náma vůbec bavil - už mu to určo stoupá do hlavy :smich:

jj děkuji náčelníku!! tobě taky at to uteče abych už šel i ja chrnět.... -_-

• Autor
no zkoumej zkoumej...ale jak jsem jednou slíbyl tak píšu....už jsme měly dva takový minisrázky - čistě jen o pokec, tak koukejte s Markem sem tam nakouknout a kdyby vyšel čas tak těch pár km snad obětujete aby jste měli tu čest pozdravit vrchního sportovního referenta ;):p

Stando: možná by jsi tam to hlavní mohl Markovi umazat..aby se s náma vůbec bavil - už mu to určo stoupá do hlavy :smich:

a to chceš abych přijel do Kadaně nebo Chomoutova? ;)

Upraveno od Marek

dobrou Marku, teda hlavní vedoucí - náčelníku :worthy:smich:

myslíš??? tak mu tam dáme hlavní vedoucí v zácviku

a to chceš abych přijel do Kadaně nebo Chomoutova? ;)

já jsem Kadaňák, ale srazíky většinou v CV.....prostě až se to příště bude plánovat, bez odmlouvání nás obohatíš o svojí návštěvu a basta :p a Rácu stáhnem taky ;)

nejlíp do Prahy :smich:

do prahy ne..tam na mě při mí 25km rychlosti všichni troubej a ja nevim proč.....aha třeba sem měl v autě rozeplej poklopec :-))

já jsem Kadaňák, ale srazíky většinou v CV.....prostě až se to příště bude plánovat, bez odmlouvání nás obohatíš o svojí návštěvu a basta :p a Rácu stáhnem taky ;)

bojim bojim.... :help:

myslíš??? tak mu tam dáme hlavní vedoucí v zácviku

:smich: to zní dobře, nebo vedoucí - junior :p:smich:

tak to je ještě lepší, dáme mu to tam :smich:

do prahy ne..tam na mě při mí 25km rychlosti všichni troubej a ja nevim proč.....aha třeba sem měl v autě rozeplej poklopec :-))

tak to bude asi tím :smich: chudák herečka

a co vedouci amater... :smich: ... hlavně aby to nebylo hlavní.. :smich::smich::smich:

kdo by netroubil na auto, když za volantem sedí pták - racíček :smich: a neboooj, až si tě povezem do Chomutova, tak ti do klícky dáme i bydýlko :palec2::smich:

kdo by netroubil na auto, když za volantem sedí pták - racíček :smich: a neboooj, až si tě povezem do Chomutova, tak ti do klícky dáme i bydýlko :palec2::smich:

a bude i nějakej zob??????   :):smich::smich:

vedoucí amatér :smich: to Márovi nestoupne ego, ale krevní tlak :smich:

a co vedouci amater... :smich: ... hlavně aby to nebylo hlavní.. :smich::smich::smich:

to taky nezní špatně.

chudák Marek, já být jím, tak už snad raději spím :smich:

vedoucí amatér :smich: to Márovi nestoupne ego, ale krevní tlak :smich:

uf to jsem se lek než sem to dočet

odsouhlaseno, posílám Adminovi popisky

a sakra bojim se rano zapnout skodahome

a bude i nějakej zob??????   :):smich::smich:

:smich: to si piš, se nazobeš, až se z toho wodymu opět vykálíš na auto :palec2::smich:

Standa: Marek už určitě leží a tiše si představuje ten popisek pod avatarem.....jen je nez toho přídavku "amatér" lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.