Květen 7, 200916 r Autor Tak pánové ale blíží se půlnoc a já se pomááááááááááááálu loučím.....tak zese zítra.....mějte se.... Raco ať Ti to rychle uběhne...
Květen 7, 200916 r cože tam maš že i lounací jooo ... no toto to budu muset prozkoumat :-)) no zkoumej zkoumej...ale jak jsem jednou slíbyl tak píšu....už jsme měly dva takový minisrázky - čistě jen o pokec, tak koukejte s Markem sem tam nakouknout a kdyby vyšel čas tak těch pár km snad obětujete aby jste měli tu čest pozdravit vrchního sportovního referenta Stando: možná by jsi tam to hlavní mohl Markovi umazat..aby se s náma vůbec bavil - už mu to určo stoupá do hlavy
Květen 7, 200916 r Autor no zkoumej zkoumej...ale jak jsem jednou slíbyl tak píšu....už jsme měly dva takový minisrázky - čistě jen o pokec, tak koukejte s Markem sem tam nakouknout a kdyby vyšel čas tak těch pár km snad obětujete aby jste měli tu čest pozdravit vrchního sportovního referenta Stando: možná by jsi tam to hlavní mohl Markovi umazat..aby se s náma vůbec bavil - už mu to určo stoupá do hlavy a to chceš abych přijel do Kadaně nebo Chomoutova? Upraveno Květen 7, 200916 r od Marek
Květen 7, 200916 r Stando: možná by jsi tam to hlavní mohl Markovi umazat..aby se s náma vůbec bavil - už mu to určo stoupá do hlavy myslíš??? tak mu tam dáme hlavní vedoucí v zácviku
Květen 7, 200916 r a to chceš abych přijel do Kadaně nebo Chomoutova? já jsem Kadaňák, ale srazíky většinou v CV.....prostě až se to příště bude plánovat, bez odmlouvání nás obohatíš o svojí návštěvu a basta a Rácu stáhnem taky
Květen 7, 200916 r nejlíp do Prahy do prahy ne..tam na mě při mí 25km rychlosti všichni troubej a ja nevim proč.....aha třeba sem měl v autě rozeplej poklopec :-))
Květen 7, 200916 r já jsem Kadaňák, ale srazíky většinou v CV.....prostě až se to příště bude plánovat, bez odmlouvání nás obohatíš o svojí návštěvu a basta a Rácu stáhnem taky bojim bojim....
Květen 7, 200916 r myslíš??? tak mu tam dáme hlavní vedoucí v zácviku to zní dobře, nebo vedoucí - junior
Květen 7, 200916 r do prahy ne..tam na mě při mí 25km rychlosti všichni troubej a ja nevim proč.....aha třeba sem měl v autě rozeplej poklopec :-)) tak to bude asi tím chudák herečka
Květen 7, 200916 r to zní dobře, nebo vedoucí - junior a co vedouci amater... ... hlavně aby to nebylo hlavní..
Květen 7, 200916 r do prahy ne..tam na mě při mí 25km rychlosti všichni troubej a ja nevim proč.....aha třeba sem měl v autě rozeplej poklopec :-)) kdo by netroubil na auto, když za volantem sedí pták - racíček a neboooj, až si tě povezem do Chomutova, tak ti do klícky dáme i bydýlko
Květen 7, 200916 r kdo by netroubil na auto, když za volantem sedí pták - racíček a neboooj, až si tě povezem do Chomutova, tak ti do klícky dáme i bydýlko a bude i nějakej zob??????
Květen 7, 200916 r a co vedouci amater... ... hlavně aby to nebylo hlavní.. to taky nezní špatně. chudák Marek, já být jím, tak už snad raději spím
Květen 7, 200916 r vedoucí amatér to Márovi nestoupne ego, ale krevní tlak uf to jsem se lek než sem to dočet
Květen 7, 200916 r a bude i nějakej zob?????? to si piš, se nazobeš, až se z toho wodymu opět vykálíš na auto Standa: Marek už určitě leží a tiše si představuje ten popisek pod avatarem.....jen je nez toho přídavku "amatér"
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.