Květen 7, 200916 r Standa: Marek už určitě leží a tiše si představuje ten popisek pod avatarem.....jen je nez toho přídavku "amatér" to bude mít herečka radost, až jí poví, že je tu taky vedoucí
Květen 7, 200916 r to si piš, se nazobeš, až se z toho wodymu opět vykálíš na auto Standa: Marek už určitě leží a tiše si představuje ten popisek pod avatarem.....jen je nez toho přídavku "amatér" jen aby z toho očekavani a představovaní neměl v noci stání....
Květen 7, 200916 r Honzo, je tu víc adminů, tak to píšu do tématu určeného pro adminy, tak snad se toho někdo ujme
Květen 7, 200916 r Standa: si to admin (že by Davon ) přečte a bůchví co se nám tam ráno vyčaruje mrkne na čas sz a napiše vrchni ochlasta-zastupce ochlasty-uklizeč poblitejch ubrusu .-)))
Květen 7, 200916 r to bude mít herečka radost, až jí poví, že je tu taky vedoucí miláčku tomu by jsi nevěřila, povýšili mne...jsem hlavním vedoucím...vedoucím amatérem Ráca: no hele v noci to neva, ale ráno aby to rozchodil
Květen 7, 200916 r Honzo, je tu víc adminů, tak to píšu do tématu určeného pro adminy, tak snad se toho někdo ujme jasný ráca: na toho uklízeče poblitejch ubrusů bych dosadil tebe.
Květen 7, 200916 r miláčku tomu by jsi nevěřila, povýšili mne...jsem hlavním vedoucím...vedoucím amatérem Ráca: no hele v noci to neva, ale ráno aby to rozchodil ja myslim až si to přečte co tam bude tak bude po staní :-))))
Květen 7, 200916 r jasný ráca: na toho uklízeče poblitejch ubrusů bych dosadil tebe. žadný takovy.....
Květen 7, 200916 r mrkne na čas sz a napiše vrchni ochlasta-zastupce ochlasty-uklizeč poblitejch ubrusu .-))) tak tohle je dobrý, akorát by to asi neprošlo
Květen 7, 200916 r ja myslim až si to přečte co tam bude tak bude po staní :-)))) jsem zvědavej co na to řekne
Květen 7, 200916 r Standa: neřekne nic..jen polkne tu hořkou slinu a tiše nás bude nenávidět - navíc nám určo shodí funkce takže ty se Stando rozluč s nástěnkou
Květen 7, 200916 r Standa: neřekne nic..jen polkne tu hořkou slinu a tiše nás bude nenávidět - navíc nám určo shodí funkce takže ty se Stando rozluč s nástěnkou já už mám popisek, mě už zůstane
Květen 7, 200916 r takhle to vypadáprosím některýho admina o přepsání a dopsání nových popisků u těchto uživatelů: kibi vrchní sportovní referent raca zastupce vrchního náčelníka Marek vedouci amater díky perfektní jak psal Ráca, Woodymu bychom tam mohli nechat dát toho: svačináře
Květen 7, 200916 r jasny a ještě mame míto pro sběrovýho referenta kdo se hlasí dobrovolně? hele Evers nemá ještě titul Stando: obyč - vrchní si ještě nezaslouží
Květen 7, 200916 r takna Everse si počkáme a nabídneme mu funkci. v pondělí snad bude na srazu, tak se ho zeptám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.