Květen 7, 200916 r to máme nějak moc funkcí a málo lidí však on se ještě někdo najde....dyť takhle výtečnou bandu lidí s vybíravým vkusem na delikátní témata rozhovoru se jen těžko hledá Ráca: šatnář je výtečnej - odpovědnost jako svině
Květen 7, 200916 r chlapci jdu taky spát, ráno musím do práce kdyby se tady Woody nebo Evers ukázali, tak jim nabídněte funkci
Květen 7, 200916 r ted to kibi vystih přesně delikatní skupina lidi s vybranym chovaním - vyjadřovaím - idealní do nepohody a k taborovým ohnum... jo šatnař je hodně důležitej popletel ístky a seš v pr...
Květen 7, 200916 r tojo, poslední dobou to je tady úžasný, člověk se hezky pobaví pro ostatní si myslím, jsme malinko blázni, ale hlavní je, že oni jsou letadla
Květen 7, 200916 r Stando: o to se neboj, mají výtečný výběr a rozhodně je čest nám tu dělat šatnáře či svačináře ahoj a dobrou noc jináč já se pomalu ale jistě taky loučím,...tak to tu Ráco drž a ať ti to v robotě utíká...zdarek a brou všem
Květen 7, 200916 r a sakra standa jde chrnět koukam že za chvili tu ostanu sam :-( no tak se měj a rano koukej maknout když to je za 100% navíc i ty kibi jdeš chrnět..... no tak tobě taky doboru noc!!!! Upraveno Květen 7, 200916 r od raca
Květen 7, 200916 r tojo, poslední dobou to je tady úžasný, člověk se hezky pobavípro ostatní si myslím, jsme malinko blázni, ale hlavní je, že oni jsou letadla plnej souhlas jináč jak to řekl forest gump: " pro hlupáka každý hloupý"
Květen 7, 200916 r Jindro dostaneš důležitej úkol. Jde o blaho delikatní skupina lidi s vybranym chovaním - vyjadřovaím - idealní do nepohody a k taborovým ohnum... sezeneš šatnáře a svačináře
Květen 7, 200916 r a sakra standa jde chrnět koukam že za chvili tu ostanu sam :-(no tak se měj a rano koukej maknout když to je za 100% navíc neboj, jdu jen max na 4 hoďky a pak hurá domu
Květen 7, 200916 r Stando: nemyslíš že je to pro Rácu tvrdej úkol?....je to přeci jenom pouze zástupce vedoucího - amatéra
Květen 7, 200916 r hoši naložili ste mi na bedra těžkej ukol ale ja se s tim nějak poperu a dneska to tady zapiju
Květen 7, 200916 r Honzo já nevím, ale šanci mu musíme dát. když to nezvládne, bude dělat šatnáře nebo svačináře sám
Květen 7, 200916 r to máš pravdu....taková trošku zkouška ohněm hmmm ale svačina od Jindry by mi chutnala dvakrát tolik no nic, pěkně se mi tu kecá, ale vážně už miznu chrnět...tak dobrou noc chlapi
Květen 7, 200916 r nechtěl jsem to vytahovat ale ještě je toaletář... volnej no já myslel, že tahle funkce náleží k vedoucímu - amaterovi
Květen 7, 200916 r toš dobrou synci...ja skočim na kafe na kouřovou okouknout zda tu není nejaka nova mlada operatorka(což pochybuju) pokecat s kamošama a snad se taky dočkam postele mějte se a dobrou
Květen 8, 200916 r Autor dobrý ránko...tý woé Stando...super.. až na toho AMATÉRA to je pomsta za co? ale jnak dobrý.... Upraveno Květen 8, 200916 r od Marek
Květen 8, 200916 r Autor no já myslel, že tahle funkce náleží k vedoucímu - amaterovi asi za Tebou přijedu co nejdříf
Květen 8, 200916 r Autor ale jo jsem spokojenej......i přes to Vás mám rád....VY woové Upraveno Květen 8, 200916 r od Marek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.