raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 funkcí není nikdy dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 to máme nějak moc funkcí a málo lidí však on se ještě někdo najde....dyť takhle výtečnou bandu lidí s vybíravým vkusem na delikátní témata rozhovoru se jen těžko hledá Ráca: šatnář je výtečnej - odpovědnost jako svině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 chlapci jdu taky spát, ráno musím do práce kdyby se tady Woody nebo Evers ukázali, tak jim nabídněte funkci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ted to kibi vystih přesně delikatní skupina lidi s vybranym chovaním - vyjadřovaím - idealní do nepohody a k taborovým ohnum... jo šatnař je hodně důležitej popletel ístky a seš v pr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tojo, poslední dobou to je tady úžasný, člověk se hezky pobaví pro ostatní si myslím, jsme malinko blázni, ale hlavní je, že oni jsou letadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Stando: o to se neboj, mají výtečný výběr a rozhodně je čest nám tu dělat šatnáře či svačináře ahoj a dobrou noc jináč já se pomalu ale jistě taky loučím,...tak to tu Ráco drž a ať ti to v robotě utíká...zdarek a brou všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) a sakra standa jde chrnět koukam že za chvili tu ostanu sam :-( no tak se měj a rano koukej maknout když to je za 100% navíc i ty kibi jdeš chrnět..... no tak tobě taky doboru noc!!!! Editováno: 7. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tojo, poslední dobou to je tady úžasný, člověk se hezky pobavípro ostatní si myslím, jsme malinko blázni, ale hlavní je, že oni jsou letadla plnej souhlas jináč jak to řekl forest gump: " pro hlupáka každý hloupý" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jindro dostaneš důležitej úkol. Jde o blaho delikatní skupina lidi s vybranym chovaním - vyjadřovaím - idealní do nepohody a k taborovým ohnum... sezeneš šatnáře a svačináře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 a sakra standa jde chrnět koukam že za chvili tu ostanu sam :-(no tak se měj a rano koukej maknout když to je za 100% navíc neboj, jdu jen max na 4 hoďky a pak hurá domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Stando: nemyslíš že je to pro Rácu tvrdej úkol?....je to přeci jenom pouze zástupce vedoucího - amatéra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 hoši naložili ste mi na bedra těžkej ukol ale ja se s tim nějak poperu a dneska to tady zapiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Honzo já nevím, ale šanci mu musíme dát. když to nezvládne, bude dělat šatnáře nebo svačináře sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 nechtěl jsem to vytahovat ale ještě je toaletář... volnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jindro máš co dělat do rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 to máš pravdu....taková trošku zkouška ohněm hmmm ale svačina od Jindry by mi chutnala dvakrát tolik no nic, pěkně se mi tu kecá, ale vážně už miznu chrnět...tak dobrou noc chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 dobrou a taky to dneska balím bylo tu dneska fajn, zase jedno povedený téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 nechtěl jsem to vytahovat ale ještě je toaletář... volnej no já myslel, že tahle funkce náleží k vedoucímu - amaterovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 toš dobrou synci...ja skočim na kafe na kouřovou okouknout zda tu není nejaka nova mlada operatorka(což pochybuju) pokecat s kamošama a snad se taky dočkam postele mějte se a dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 hej hola hoši, už jste koukali??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 (editace) dobrý ránko...tý woé Stando...super.. až na toho AMATÉRA to je pomsta za co? ale jnak dobrý.... Editováno: 8. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 no já myslel, že tahle funkce náleží k vedoucímu - amaterovi asi za Tebou přijedu co nejdříf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 dobré jitro vespolek Markůůů vedoucííííí....amatéééére..ahooooj Standa: pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 a hele orgán tu šmejdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 (editace) ale jo jsem spokojenej......i přes to Vás mám rád....VY woové Editováno: 8. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.