Květen 8, 200916 r ale jo jsem spokojenej......i přes to Vás mám rád....VY woové já si myslím - víš co nám to dalo práce to vymyslet
Květen 8, 200916 r Autor jen jsen včera vypadnul a už jste kuli pikle..obvyklé i neobvyklé Upraveno Květen 8, 200916 r od Marek
Květen 8, 200916 r Autor No napřed jim tady dám všem do držky .. .podívej se co mám pod avatrem .....místo vedoucí náčelník...amatér.....a pak jdeme s malou ke kolegovi z práce na zahradu..má splepičky a králíčky...malá je z nich úplně mimo....a já si s ním dám 10° nebo 12° co ty ? Upraveno Květen 8, 200916 r od Marek
Květen 8, 200916 r Autor jo myslím admin...Standis to nějak pozařídil...šikulka.... Upraveno Květen 8, 200916 r od Marek
Květen 8, 200916 r jen jsen včera vypadnul a už jste kuli pikle..obvyklé i neobvyklé kujme pikle pikle kujme...jako v tý pohádce Ty voe to je pěknej "účelnej" výlet....malá si bude hrát se slepičkama a králíčkama (výchovnější než ty teletubies ) a tatík si bude hrát s lahváčkem Roman: ty popisky pod avatarem musí admin a kdy by jsi měl záááájem Romčo, tak POZOR!!!...jsou volný funkce: svačinář, šatnář, umývač WC
Květen 8, 200916 r Autor Já bych mu dal svačináře, za Ty jeho grilovačky co dělá doma.....co Ty na to Romane? Alespoň se Já a Ráca pořádně nadlábneme....
Květen 8, 200916 r plnej souhlas Máro, nebo ještě "umývač WC" zní slibně...a po těch grilovačkách rovněž nutnej
Květen 8, 200916 r Hle a co jste dali WOODymu? - VRCHNÍ NÁSTĚNKÁŘ? Marku zatím nic....woody tam už má Mod FI, tak se ho první slušně optáme a teprve až když nebude souhlasit tak tam dostane: "nástěnkáře" Roman: vrchní energetik ....ok Romčo, pedám Standovi k dalšímu řešení
Květen 8, 200916 r Marku: díky bez tvýho souhlasu by to byl smozřejmě pouze můj výstřelek do tmy Roman: hmmm pěkně se vysportovat před objedem - to hnedka víc chutná...asi si taky vyběhnu zabruslit,,,dobrá inspirace jináč s tím "vrchním energetike"...mám to teda Standovi nadhodit?...souhlasíš Romčo?
Květen 8, 200916 r Autor My jdeme za chvilku na brusle do lesa-je tam udělaná stezka pro kolaře ale Romane pozor...to je stezka pro kolaře, ne pro bruslaře
Květen 8, 200916 r Autor Marku: díky bez tvýho souhlasu by to byl smozřejmě pouze můj výstřelek do tmy No jsem rád, že tu má moje slovo nějakou váhu
Květen 8, 200916 r Roman: Oky vyřídím kluíí tak jsem se rozhodla taky teda prvětrat ty brusle....tak zatím ahoj a hezkej den
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.