kibi Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 žádnej orgán, ale vrchní sportovní referent kurňa kde sou všici místní darebáci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 ale jo jsem spokojenej......i přes to Vás mám rád....VY woové já si myslím - víš co nám to dalo práce to vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 (editace) jen jsen včera vypadnul a už jste kuli pikle..obvyklé i neobvyklé Editováno: 8. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ahoj Marku.Co máš v plánu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 (editace) No napřed jim tady dám všem do držky .. .podívej se co mám pod avatrem .....místo vedoucí náčelník...amatér.....a pak jdeme s malou ke kolegovi z práce na zahradu..má splepičky a králíčky...malá je z nich úplně mimo....a já si s ním dám 10° nebo 12° co ty ? Editováno: 8. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Hele a jak se to dá pod tím avatarem změnit? To muže jen admin nebo jak to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 (editace) jo myslím admin...Standis to nějak pozařídil...šikulka.... Editováno: 8. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 jen jsen včera vypadnul a už jste kuli pikle..obvyklé i neobvyklé kujme pikle pikle kujme...jako v tý pohádce Ty voe to je pěknej "účelnej" výlet....malá si bude hrát se slepičkama a králíčkama (výchovnější než ty teletubies ) a tatík si bude hrát s lahváčkem Roman: ty popisky pod avatarem musí admin a kdy by jsi měl záááájem Romčo, tak POZOR!!!...jsou volný funkce: svačinář, šatnář, umývač WC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Já bych mu dal svačináře, za Ty jeho grilovačky co dělá doma.....co Ty na to Romane? Alespoň se Já a Ráca pořádně nadlábneme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 plnej souhlas Máro, nebo ještě "umývač WC" zní slibně...a po těch grilovačkách rovněž nutnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Hle a co jste dali WOODymu? - VRCHNÍ NÁSTĚNKÁŘ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Já bych raději VRCHNÍ ENERGETIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 NA CO SE DNESKA CHYSTÁŠ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 tADY JE NA SLUNÍČKU UŽ 25°c...TAKŽE BUDE POHODA.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Hle a co jste dali WOODymu? - VRCHNÍ NÁSTĚNKÁŘ? Marku zatím nic....woody tam už má Mod FI, tak se ho první slušně optáme a teprve až když nebude souhlasit tak tam dostane: "nástěnkáře" Roman: vrchní energetik ....ok Romčo, pedám Standovi k dalšímu řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 JÁ JAKO VEDOUCÍ AMATÉR SOUHLASÍM.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 My jdeme za chvilku na brusle do lesa-je tam udělaná stezka pro kolaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Marku: díky bez tvýho souhlasu by to byl smozřejmě pouze můj výstřelek do tmy Roman: hmmm pěkně se vysportovat před objedem - to hnedka víc chutná...asi si taky vyběhnu zabruslit,,,dobrá inspirace jináč s tím "vrchním energetike"...mám to teda Standovi nadhodit?...souhlasíš Romčo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ano Jendo.Napiš mu to prosím-já s tim souhlasim.Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 My jdeme za chvilku na brusle do lesa-je tam udělaná stezka pro kolaře ale Romane pozor...to je stezka pro kolaře, ne pro bruslaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Marku: díky bez tvýho souhlasu by to byl smozřejmě pouze můj výstřelek do tmy No jsem rád, že tu má moje slovo nějakou váhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Roman: Oky vyřídím kluíí tak jsem se rozhodla taky teda prvětrat ty brusle....tak zatím ahoj a hezkej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Rozhodla??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 (editace) KIBI nám něco tají? Jak rozhodla? Editováno: 8. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 No asi jeho pani vedouci...no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.