kibi Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Roman: neboj jsem chlap....rozhodl - překlep Jináč Standovi jsem napsal - vrchní energetik snad už brzo Marek: to si piš, teprve teď když máš pod avatarem to hrdý "vedoucí amatér" tak na tebe dám chlapy zdar, už tu vlastně ani nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Dnes je vlastně DĚN POBĚDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 nazdar bando ani sem nemoh dospat a hned se se musel jít kouknout....to sme to včera pěkně vymnoukli..... ..trocha chlastu a už se rozdali popisky:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 a koukni co jste dali mě!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 :D :D ..... ja myslim že paráda ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 KUCI: JSOU HORŠÍ FUNKCE.NEBREČTE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 romane nebrečime jsme je němí úžasem :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 nebrečím, jsem spokojenej...alespoň jsem jedinečnej, ostatně to je pravda :-) že jsem jedinečnej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 a sakra maro tady se nekdo vznáší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 TY JSEŠ TEDA PTÁČEK...JEDINEČNEJ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 čoveče to jsi moc nespal..jaká byla šichta..pohoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 TY JSEŠ TEDA PTÁČEK...JEDINEČNEJ! ano a jsem doufám všemi milován bez vyjímek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tady něco smrdi vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 taky koukam že semto přepalil ale ja si ještě lehnu...jinak šichta až na začatek pohoda a musim se přiznat že k ranu byla i čelovka až mě vzbudili mravenci v noze a byl sem chvili chromej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tady něco smrdi vid? taky něco cejtim že by někdo špatně splach :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 V kolik dnes hraje Rusko???????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tady něco smrdi vid? Tak to byl asi můj pes, nebo má malá plnou plínku nebo jsi měl něco jiného na mysli...ty Romane nezlob mě..jsem tady vedoucí .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 taky něco cejtim že by někdo špatně splach :-))) to je jako nějaký spiknutí...zástupče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ale já chci bejt taky občas šéf!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 aaa koukam že se chysta defenestrace :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Co to je??? Mluvte prosím Vás česky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 RoMANE V 16:15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Marku: fakt? Ty woe...tak to běžím něco dělat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Co to je??? Mluvte prosím Vás česky! NO TO JAKO ŽE TU NĚKDO NĚKOMU NAKOPE PRDEL.....DOST ČESKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Marku fuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.