Květen 8, 200916 r Roman: neboj jsem chlap....rozhodl - překlep Jináč Standovi jsem napsal - vrchní energetik snad už brzo Marek: to si piš, teprve teď když máš pod avatarem to hrdý "vedoucí amatér" tak na tebe dám chlapy zdar, už tu vlastně ani nejsem
Květen 8, 200916 r nazdar bando ani sem nemoh dospat a hned se se musel jít kouknout....to sme to včera pěkně vymnoukli..... ..trocha chlastu a už se rozdali popisky:-))))
Květen 8, 200916 r Autor nebrečím, jsem spokojenej...alespoň jsem jedinečnej, ostatně to je pravda :-) že jsem jedinečnej.....
Květen 8, 200916 r Autor TY JSEŠ TEDA PTÁČEK...JEDINEČNEJ! ano a jsem doufám všemi milován bez vyjímek
Květen 8, 200916 r taky koukam že semto přepalil ale ja si ještě lehnu...jinak šichta až na začatek pohoda a musim se přiznat že k ranu byla i čelovka až mě vzbudili mravenci v noze a byl sem chvili chromej
Květen 8, 200916 r Autor Tady něco smrdi vid? Tak to byl asi můj pes, nebo má malá plnou plínku nebo jsi měl něco jiného na mysli...ty Romane nezlob mě..jsem tady vedoucí ....
Květen 8, 200916 r Autor taky něco cejtim že by někdo špatně splach :-))) to je jako nějaký spiknutí...zástupče?
Květen 8, 200916 r Autor Co to je??? Mluvte prosím Vás česky! NO TO JAKO ŽE TU NĚKDO NĚKOMU NAKOPE PRDEL.....DOST ČESKY
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.