spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Mě to víc pálí když mám vopici .)) jj v COD ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Coveče ten motiv je úplně stejnej .))) Akorát jinej zvuk .. 8 sek dál .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 tak jako pěkná moc nebyla a slečna už vůbec tak co ti na tom trvalo tak dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 tak musíš ukázat kam se co leje,jak se to startuje ,údržba atd,to chvíli zabere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 na to video jsem koukal,ale asi mě tam matou ty hutný kytary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 tak musíš ukázat kam se co leje,jak se to startuje ,údržba atd,to chvíli zabere ále, když není o co stát, tak to rychle odfláknu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Tak aspoň podobný by to ti mohlo přijít ne ? .))) Ukázal si paní , jak se to plní jo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 dneska mě došli ty CD,tak asi dneska budu mít kulturní večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 vždyt uz si to slyšel ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 ále, když není o co stát, tak to rychle odfláknu ne? toto moc né,když to pořádně nevysvětlíš hned tak pak se tě chodí ptát na každou pi.ovinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 vždyt uz si to slyšel ne ??? jj to znám dobrá skladba akorát to fakt tam neslyším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 toto moc né,když to pořádně nevysvětlíš hned tak pak se tě chodí ptát na každou pi.ovinu tak jí pak musíš ukázat na co jí má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 tak když vypadá tak rád udělám důkladnější instruktáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 co dnes dáme?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 tak když vypadá tak rád udělám důkladnější instruktáž tak to je samozdřejmost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 jestli máš nšjakou pěknou kámošku tam ji sem pošli,udělám jí nejen dobrou cenu ale i spec. /š/s/kolení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Snad jo ... budu litat po tech dárkách ... tak nevim jak dlouho budu tvrdnou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 jdu lítatt tak zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 (editace) Ondro, ti tam pošlu sousedku, to je taková mooc pěkná čarodejnice lol A můžeš jí klidně přiravit čaj louhovanej z tvojich koulí :smich: Editováno: 21. Prosinec 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 jdu lítatt tak zatim čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Já taky jdu, tak čau Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Ondro, ti tam pošlu sousedku, to je taková mooc pěkná čarodejnice lol A můžeš jí klidně přiravit čaj louhovanej z tvojich koulí :smich: pošli,jí vyženu toho čerta z těla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 jdu lítatt tak zatim Já taky jdu, tak čau Ondro pápá teda,snad to tu těch 15 minut sám vydržím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 no mít OI tak do ní jdu :smich: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75164&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Čauky Všem tak dovča je bohužel za mnou a práce přede mnou,co je za těch 14 dní nového? Spine ještě žes tam dal ty smějící panduláky,skoro jsem se lek ,že se Ti to fakt líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.