Květen 8, 200916 r Autor Marku: fakt? Ty woe...tak to běžím něco dělat!!! http://aktualne.centrum.cz/sportplus/hokej..._source=adwords
Květen 8, 200916 r Autor umej nádobí, upeč buchtu, vytři, zalej kytky a hned budeš spát jako mimčo..a hlavně si uděláš oko u herečky
Květen 8, 200916 r ty woe...co to píšeš?? takovy věci neznam :-))))) ale joo, jdu teda něco dělat tak se taky měj a ahoooj
Květen 8, 200916 r jsem rád, že se líbí Romane, máš to už taky zařízeno jindro našel jsi další členy kabinetu na funkce??
Květen 8, 200916 r ahoj stando!! no plany jsem měl veliky ale spanek mě v práci přemoh.... .... přemohla mě čelovka na stole :-))))
Květen 8, 200916 r Autor Nazdárek hoší, tak jsem absolvoval návštěvu u kolegy z práce na zahradě..malá blbla s králíkama a slepicema já s 10° a myslivcem..... no povedlo se to...jinak je tady teď u nás šílená bouřka s kroupama.....koukám, že už máme i vrchního energetika...
Květen 8, 200916 r Autor jsem rád, že se líbíRomane, máš to už taky zařízeno jindro našel jsi další členy kabinetu na funkce?? Standis....ještě nic nemá WOODY..sice tam má MOD FI, ale já navrhuju svačináře... nebo nástěnkáře.....a myslím , že jako MUŽ č.1 zde mám na to právo....
Květen 8, 200916 r Ty už jsou v mrázáku Ale jestli chceš, abych vám v hospodě dělal svačináře, tak vám budu dělat chleba s marmeládou tu u nás nikdo nejí, tak ji mám pro celou hospodu
Květen 8, 200916 r Autor Tak jakej byl hokej RUSKO:SLOVENSKO....vím jak to dopadlo, ale jaká byla hra... Upraveno Květen 8, 200916 r od Marek
Květen 8, 200916 r Nevím, přijel jsem o pul sedme z rachoty a hokej mě nezajímá já spíš FORMULE Upraveno Květen 8, 200916 r od Woody
Květen 8, 200916 r Autor jo už to není co to bývalo....dříve jsem to taky sledoval..ale teď sem tam občas...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.